Talvisen kodin hemmottelujuttuja

Talvikotiin on kiva hankkia jotain tunnelmanluojia. Ykkösenä minulle ovat erilaiset valot, ja myönnän olevani niissä kamalan vanhanaikainen. Tykkään tähdistä ja kransseista yli kaiken. ja kiva, kun on led-valoja, ei tarvitse pelailla pelkästään sähköjen kanssa.

Kaikenlaiset torkkupeitot ovat myös kova sana, sillä aina tarvitsee jaloille lämmikettä. Tyynyjä pitää olla myös, ja paljon. Telkkarisohvalla tykkään nojailla tyynykasaan viltti sylissä. Ja koska hygge, arkisena talvi-iltana on mukava käpertyä peiton alle jo hyvissä ajoin lueskelemaan, joten kaunis petaus on ihan ykkösasia.

Taljoja meillä ei ole (vielä), mutta olen puhunut miesparkani ihan väsyksiin vihjailemalla kauniista taljoista. Taljassa pitäisi ehdottomasti olla pitkät karvat, ja sen tulee olla harmaa.

Millä sinä luot kotiin talvitunnelmaa?

1. kynttelikkö 2. talja 3. monogrammityyny 4. lakanat

5. lyhty 6. lakanat 7. samettityyny 8. lasilaatikko

9. tuikkukupit 10. alpakkatyyny

11. kid mohair -torkkupeitto 12. saippua

13. nahkainen säilytyslaatikko 14. matto

Koti-hyggeily jatkuu, meillä tuoksuu mausteinen pipari, sillä leivoimme tänä iltana. Tuoksu on taivallinen… Luultavasti kaikki on syöty jo jouluun mennessä, mutta ainahan voi tehdä lisää. Resepti maailman parhaisiin pipareihin löytyy täältä.

Mukavaa illanjatkoa!

*sisältää mainoslinkkejä

Share:

Vastaa