Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Harmaa, harmaampi, oma fiilis

Hei kamut, mukavaa lauantaita! Oletko ehtinyt iloita lauhtuneesta säästä, kenties käynyt ulkoilemassa? Olen nyt niin kade sinulle, nimittäin…

Täällä ollaan vähän apeissa tunnelmissa, flunssani nimittäin uusi. Olen vielä niistellyt tämän viikon, mutta jotenkin kuvittelin, että se ei ole enää sitä joulunajan flunssaa vaan ihan kuivasta ilmasta johtuvaa. Menin tekemään eilen jumppatreenit, ja vaikken mitenkään erityisemmin rehkinyt, se oli kuitenkin liikaa. Heräsin aamulla nenä tukossa ja olo pöpperöisenä. Mieli on nyt niin maassa kuin olla ja voi, toivon kuitenkin, että se ei pahemmaksi yltyisi. Jos jotain hyvää tässä nyt keksisi, niin se, että tekee mieli kaikkea raikasta ja värikästä. Joulunajan makeat sun muut eivät houkuta ollenkaan.

Heräsin aamuyöllä mojovaan tuuleen. Ensimmäinen ajatukseni oli, että sää on lauhtunut, ja niin se olikin. Eilen illalla, kun soittelin Jeppikseen, siellä oli vain -10, meillä pellon reunavilla -27. Ei paljon tehnyt mieli ulos… Päästiin sentään hakemaan tilatut verhokankaat, ja meitsillä olisi edessä peräti kahdeksan valelaskosverhon ompeluprojekti. Tänä viikonloppuna sitä en kuitenkaan aloita, vaan odotan vähän valoisampia iltoja. Jos se on parisen vuotta roikkunut, niin odottakoot vielä jonkun aikaa.

balmuir Zermatt beanie Highland scarf
Chloe mini Marcie black

outfit
Chloe mini marcie black

knit Selected Femme (similar here, here, here)

beanie & scarf Balmuir 

bag Chloé 

leather leggins Day Birger & Mikkelsen 

Vinkkaan vielä teille mahtavan alejutun. Olen saanut kyselyitä Dayn nahkaleggareista, ja hoksasin, että ne ovat Booztilla puoleen hintaan, kaikkia kokoja jäljellä (32-42). Jos kiinnostaa, kannattaa kurkata!

Mukavaa iltaa teille – pitäkää peukkuja, että pahin nuhanenäkausi olisi pian ohi!

*adlinks

Share:

1 Comment

  1. Mari
    7 tammikuun, 2017 / 3:40 pm

    Toivottavasti paranet pian! Ikävää olla sairaana.Minä yritän nyt olla ihmisistä erossa ja pysytellä mahdollisimman paljon sisällä, etten vaan sairastu ennen leikkaustani. Harmittaisi kovasti, jos se siirtyisi, koska alkaa olla jo vähän tukala olo nieluni kanssa ja odotan että pääsen kivuista pian eroon.Hitsin vitsi, kun menit vinkkaamaan noista nahkahousuista… huh, nyt vaatii itsekuria olla tilaamatta, kun kaappi on täynnä nahkahousuja ja aina vaan ihastelen (ja ostan…) uusia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *