Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Heikosti alkanut vuosi

Vähäsen katkerana täältä totean, että vuosi on alkanut aika heikosti. Tulin kuin tulinkin uudestaan kipeeksi, ja lämpöä on kitkuttanut siinä vähän päälle 37 ikinuhan lisäksi. Kyseessä on kuulemma sitkeä virus. Väsähdin täysin ja löin hanskat tiskiin bloginkin osalta viikoksi. Itseääli nousi potenssiin sata, vaikka olenkin aika reipas ja kärsivällinen sairastaja.

Kalenteri on kuitenkin alkanut täyttyä kaikesta mukavasta blogitekemisestä, ja sosiaalisuushan se on parasta lääkettä sydäntalveen. Showroomeilla sitä vastoin on syksyn uutuuksia, mikä tekee niillä visiteeraamisen erityisen mielenkiintoiseksi. Julkaisua odottavat myös muutamat tosi kivat kuvat Ouín, Dayn ja Delicateloven kevätmallistoista. Näette ne tuossa tammi-helmikuun vaihteessa.

Uudet käyntikortitkin tulivat, ja tykkään niiden simppelistä ilmeestä hurjasti. Korttien ilmeestä vastasi mainostoimisto Huvila. Kortit teetin Vistaprintillä ja ne tulivatkin muutamassa päivässä.

Luminen maisemakin on kaunis katsella, ja aina on ihana pukeutua villapaitoihin. Pieniä iloja ovat ensimmäiset tulppaanit, Ellen uusin numero, aamukahvi, paahtoleipä appelsiinimarmeladilla, maittavat sitrushedelmät ja pehmoinen untuvapeitto. Illat on vietetty 24:n ja Jack Bauerin parissa. Sarjan edetessä pelaamme trust me-bingoa: aina kun joku henkilö sanoo ”you have to trust me” tulee piste, ja viidennestä bingo. Olen lukenut joululahjakirjaa: jos henkilöiden nimiä ovat Peregrine ja Reginald, ei voi ihan huonosti mennä.

Näin on viikko sujunut hiljaiselossa. Pysy terveenä ja muista pestä käsiä, äläkä tee samaa typeryyttä kuin minä: puolikuntoisena liikkumaan.

Mukavaa lauantaita!

Share:

21 Comments

 1. Anonyymi
  14/01/2017 / 11:34 am

  Heissa, mietinkin eilen etten ole nähnyt postauksiasi. Piti ihan tarkistaakin.Tauti on näköjään ottanut kunnon otteen sinusta, kurjaa! Valitettavasti ei siinä muu auta kuin levätä. Puolikuntoisena kun ei oikein saa mitään aikaankaan ja tauti vaan pitkittyy.Tsemppiä, kevättä kohti ollaan jo menossa. Terv. Maarit

  • Marjukka / Fab Forty Something
   14/01/2017 / 1:00 pm

   Kiitti Maarit! Tammikuu menee nopeaa, ja sitten onkin jo valoa mahtavasti!

 2. Anonyymi
  14/01/2017 / 12:19 pm

  Nyt on ihan pakko kommentoida. Ei kai vaan työpaikallasi ole sisäilmaongelmaa, hometta,… Oireesi tuntuvat niin tutuilta. Nuhaa, pientä kuumeilua,väsymystä…Lomalla olo kohenee, mutta töiden alkaessa palaa…Toivottavasti näin ei ole sinun kohdallasi.Tsemppiä toipumiseen!Blogisi on huippu.T. Vakkarilukija

  • Marjukka / Fab Forty Something
   14/01/2017 / 1:02 pm

   Kiitos kiltti Vakkarilukija! Meillä ei ole sisäilmaongelmaa. Mä olin viime vuoden ihan terve tammikuusta syyslomaan lokakuulle. Yleensä ottaen olen aina sairastanut suht paljon läpi elämäni flunssia, ja vanhemmiten ne tuppaavat pitkittymään. Kiitos, kun kannoit huolta, lämmitti kovasti mieltä!

 3. Sarin vaatekomeron kätköt
  14/01/2017 / 4:10 pm

  Pikaista paranemista ja kärsivällisyyttä sinne<3 Tänä vuonna on kuulemma liikkeellä tosi sitkeitä flunssapöpöjä, täällä niiltä on vältytty, mutta vastaavasti sitten sairastettu muuten… 🙁

  • Marjukka / Fab Forty Something
   14/01/2017 / 7:26 pm

   Kiitti Sari, kurja jos olet sairastanut muuten, taemppiä sinnekin.

 4. Tuija
  14/01/2017 / 4:33 pm

  Lepo paras lääke. Kevättalven valo tuo iloa! Paranemisia! Tuija

  • Marjukka / Fab Forty Something
   14/01/2017 / 7:27 pm

   Kiitti Tuija!

 5. Arto Tapio Tiili
  14/01/2017 / 5:00 pm

  Marjukka hikoilehan koko kroppa peiton alla muutama tunti kaikessa rauhassa, paranet nopeammin. Tsemiä. Terveisin: Arto Tapio

  • Marjukka / Fab Forty Something
   14/01/2017 / 7:28 pm

   Kiitti, mä olin ihan unohtanut miten toi auttaa!!

 6. Anonyymi
  14/01/2017 / 10:15 pm

  Nyt on liikkeellä todella sitkeitä flunssia, itse sain kunnon räkätaudin heti influenssan jälkeen. Alakoulun maailmassa käsipesu on niin tärkeää – yleensä pesen kädet kunnolla joka tunnin jälkeen, ja heti kun tästä rutiinista lipsuu, niin iskee flunssa. Ja yksi flunssa heikentää vastustuskykyä jne. – kierre on helposti valmis.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   15/01/2017 / 9:47 am

   Voi ei, onpa sulla ollut kurja tuuri! Mulla on sama rutiini. Silti pöpöt iskevät. Kun oiin aikanani ya ja lukion ope, en sairastanut näin kovasti. Yritetään pysyä terveenä!

 7. Tiia K
  14/01/2017 / 10:29 pm

  Voi ei, flunssa tuli, en kestä ja tiedän niin tuon itsesäälin tunteen. <3 Parantavia haleja Marjukka ja toivottavasti joskus törmäillään. <3

  • Marjukka / Fab Forty Something
   15/01/2017 / 9:48 am

   Kiitti ihana! Törmäillään varmaan su 29.1.?

 8. Marja terttu
  14/01/2017 / 10:43 pm

  HeiPikaista paranemista sinulle.Inkivääriä teehen vaan,maistuu hyvältä ja helpottaa;yksi neuvo lisää.Blogiasi on tosi mukava lukea,kirjoitat hyvällä ja sujuvalla tyylillä.Blogistasi saa vinkkejä moniin elämän perusjuttuihin; ruokaan,muotiin,kirjallisuuteen jne.Kiitos niistä.Niin ja tietysti hyvät valokuvat ovat tärkeitä.TervMarja terttu

 9. Tarja
  15/01/2017 / 11:29 am

  Tätä sitkeää tautia on liikkeellä — eniten tympii se, että on ihan "veto pois" monta viikkoa! Tsemppiä paranemiseen, itselläni alkaa nyt näyttää paremmalta kolmen viikon sairastelun jälkeen 🙂 (ja ihan kohta on helmikuu… 🙂

  • Marjukka / Fab Forty Something
   15/01/2017 / 2:23 pm

   Voi kiitos, toivottavasti sitä toipuisi pian! Onpa sinullakin ollut kova ja pitkä tauti! Helmikuuta odotellessa tosiaan! Jaksetaan!

 10. Anonyymi
  15/01/2017 / 2:55 pm

  Paranemisia, kyllä se tauti siitä vielä jossakin vaiheessa helpottaa. Nyt vain lepäilyä ja rentoutumista hyvällä omallatunnolla. Blogiasi on aina niin kiva lukea ja se on yksi suosikeistani. Kiitos nahkahousujen alevinkistä! Ostin heti itselleni samanlaiset:)

  • Marjukka / Fab Forty Something
   15/01/2017 / 3:43 pm

   Kiitos ihanaata tsemppiviestistä! Täällä kun pötköttää, niin kyllä harmittaa, mut ei voi mitään. Kiva, jos tykkäsit housuista!

 11. Anonyymi
  16/01/2017 / 3:38 pm

  Toivottavasti alkaa helpottamaan pian ja loppuvuoden saisit olla terveenä ja energisenä. Itselläni viime vuoden alku meni ihan penkin alle sairastelujen takia, mutta loppuvuosi oli mahtava. Kevättä kohti mennään, valo lisääntyy ja varmasti pääset taas liikunnankin pariin.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   16/01/2017 / 6:48 pm

   Kiitos hurjasti tsempisfä! Toivotaan, että me molemmat pysytään terveinä ja saadaan nauttia liikunnasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *