Herkullinen Delicateloven kevät


Heissan! Vihdon saan tänne syyslomalla otetut kuvat Selected Brands Finlandin showroomilta, päälläni Delicatelove-brändin kevätuutta. Kashmir-neuleet tällä merkillä ovat niin ihania, ettei tosikaan, samoin joustavat silkkipaidat. Ihana on myös showroom, niin valoisa!

Valikoin kuviin kolme lempparia, ihana, harmaa ohut neuletakki, joustava silkkipaita ja paksumpi vaaleanpunainen, selästä avoin neule. Harmi vaan, kun ei kaikkia voinut kuvata! Delicatelove on muuten hintatasoltaan kasmiriksi tosi kukkaroystävällinen.

Delicatelove

Delicatelove

Delicatelove silk shirt

Hennon vaaleanpunainen neule on selästä säväyttävä. Alle voi hyvin laittaa topin tai paidan. Kuvien rennot nahkahousut ovat MosMoshin.Neuleista voi kysellä tarkemmin SBFI:n Tainalta! Ainakin Lilly Korkeavuorenkadulla, Hali Kauniaisissa ja Zoom Design Vääksyssä myyvät Delicatelovea.

Minä jatkan rentoa lauantaita, olen ollut ihan kanttuvei työviikon jälkeen. Leppoisaa lauantaita teillekin!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

Share:

2 Comments

  1. Tarja
    28/01/2017 / 4:25 pm

    Tuo harmaa neule <3 Aivan täydellinen! Kun valon määrä lisääntyy, alkavat nämä vaaleat sävyt miellyttää taas silmää. Vaaleanpunainen on ollut melkeinpä koko aikuisikäni ehdoton "no-no", mutta mitenkähän lie, kun jotenkin se nyt on alkanut näyttää niin kivalta ja olen joitain vaaleanpunaisia vaatekappaleita silmäillyt kaupoissakin… Huivista voisi olla hyvä aloittaa :)Ihanaa viikonloppua!

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    29/01/2017 / 10:13 am

    Vaaleanpunainen sopii tosi hyvin aikuiselle, just sellainen hailakka utuinen sävy. Niinpä, kyllä tässä mieli halajaa jo vähän vaaleampia sävyjä! Kiitos samoin sulle!

Vastaa