Hyvä arki ja arkiasu

Fiveunits pants Gant vest

Juhuu, viikko se on ehtinyt kuin huomaamatta puoleen väliin. On ollut mukava työviikko, ilmat leppoisat ja kaikin puolin hyvä tekemisen meininki. Arki kulkee taas kodin ja työpaikan väliä, ja hyvä niin. Kun pakosta joutuu olemaan kotona pitkiä aikoja, sitä arvostaa taas pieniä juttuja, kuten esimerkiksi just tätä hyvää arkea.

Kuinka moni teistä tunnustaa olevansa hyvän arjen ystävä?

Minusta on ihanaa, kun viikko on ihan tavallinen. Perjantaina on mahtavat fiilikset edessä päin olevasta viikonlopusta, sitä on suunnitelmia täynnä – tai sitten ei, sekin on mahtavaa. Perjantain tekevät erityiseksi vaikkapa kukkakimppu tai vähän parempi iltaruoka. Ja tietoisuus siitä, että saa nukkua pitkään seuraavana aamuna. Joinakin arkiaamuina menen töihin vasta kymmeneksi, mutten silti osaa oikein nukkua niin pitkään kuin voisi.

Arjessa on rytmi, josta tykkään.

Sitten sananen arkivaatteista. Olen tällä viikolla pukeutunut Gantin neuleliiviin kahdesti, tosin eilen se lähti kesken kaiken pois kun tuli heiluessa lämmin. Valkoinen paitis ja neuleliivi on klassisen kiva kombo, josta tykkään kovasti. Fiveunitsin vahapintahousut tuovat vähän twistiä asuun. Kuvissa on korkkarit, mutta muuten jalassa ovat olleet tennarit tai bootsit.

shirt Filippa 

knit vest Gant

pants Fiveunits

pumps Apair (similar here)

jewelry Dyrberg/Kern (this and this)

Huomiseksi ei ole ihmeempiä hommia, joten taidan katsoa pari rästiin jäänyttä Poldarkia. Uunissa muhii lohi, arkiruokaa sekin. Ihanaa arki-iltaa sinullekin!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*adlinks

Share:

Vastaa