Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Napakkuutta ja kosteutta talvi-iholle – Rodial Snake

Rodial Snake skincare

Päätin syksyllä, että tänä talvena taistelen kaikin voimin kuivaa ihoa vastaan. Tietysti buustaan sisäisesti juomalla vettä, käyttämällä kollageenijauhoa ja syömällä kalaa, avokadoa ja pähkinöitä. Aikuinen iho tarvitsee paljon kosteutta, mutta myös hyvän ulkoisen hoitosarjan. Jos sarjassa on sanat anti-age, kosteuttava ja liftaava, niin hei, tänne sitä sarjaa ja vähän äkkiä!

Ihonhoito on loppujenlopuksi vain rutiineja. Puhdistus, kosteutus, naamio kerran pari viikossa, kosmetologi neljästi vuodessa, ja hyvät, tehokkaat aineet. Kuorinnan olen jättänyt jo aikapäiviä pois, ehkä joskus paikallisesti kuorin. Kun hoidosta tulee rutiinia, ei sitä tarvitse sen kummemmin miettiä. Ja kasvojumppa, se on tosi tärkeää!

Mutta nyt tuotteisiin, olen niistä ollut tosi innoissani. Rodial Snake-sarjan tuotteet kuulostivat houkuttelevilta. Siis käärme-mitä? Rodialkin oli ennestään vieras. Siispä ottamaan selvää.

Brittiläinen Maria Hatzistefanis perusti Rodial-brändin 1999. Se on tehokas ihonhoidon edelläkävijä, joka on perustamisestaan asti tähdännyt eliittibrändien joukkoon. Tulokset, lukuisat julkkiskäyttäjät ja korkealaatuiset ainesosat ovat nostaneet Rodialin yhdeksi kosmetiikkataivaan huipuista. Jokainen tuote sisältää  granaattiomenan tanniiniyhdistettä, joka auttaa luonnollisesti ihoa kiinteytymään ja tehostamaan kollageenin tuotantoa. Rodialin painopiste on tehokkaissa ikääntymistä ehkäisevissä tuotteissa, eli juuri tässä meidän ikäluokkamme genressä.

Snake-sarja, josta oli eniten kiinnostunut, sisältää dipeptidejä, jotka matkivat käärmeen myrkyn silottavia vaikutuksia iholla. Tuloksena on siis sileä ja kiinteä iho.

Rodial Snake Serum 02  auttaa tehokkaasti sameaa ja väsynyttä ihoa. Puhdistava ja toksiineja postava seerumi suojaa ihoa myös saasteilta ja vapailta radikaleilta. Ja mitä se käärme tässä tarkoittaa? Seerumi sisältää Rodialin Syn®-Ake-dipeptidiä, joka on saanut inspiraationsa temppelikyyn myrkyn vaikutuksista. Aktiiviaine auttaa rentouttamaan lihassupistuksia ja siten häivyttämään ilmejuonteita ja ryppyjä kasvojen iholta. Eikä kunnon anti-age-tuotetta ilman hyaluronihappoa! Se kosteuttaa ihoa Gransil-aktiiviaineen häivyttäessä ihon pinnalta juonteita ja muita epätasaisuuksia.

Rodial chin and neck lift

Rodial Chin and neck lift – purkillinen ihanantuoksuista, väritöntä voidetta, joka lupaa muotoilla kaulan aluetta ja häivyttää juonteita. Hyvä että tätä on suuri purkki, 50ml.

Rodial Glamoxy snake mask

Sitten suosikkiini! Rodial Glamoxy Snake Mask on kerrassaan ihana tuote!  Aminohapot ja lakritsi kirkastavat ihon sävyä ja mineraalit puhdistavat ihoa syvältä. Ihohuokoset häivyttyvät, epäpuhtaudet vähenevät ja hienot juonteet silottuvat dipeptidien avulla. Iho tuntuu silkinpehmeältä. Näin pikkuisen epäpuhtaalle jouluiholle tämä on loistotuote. Suklaan ja muun namin syömisestä tulleet epäpuhtaudet saavat kyytiä, mutta samalla iho kosteutuu ja tuntuu kiinteältä. Sainkin kosmetologiltani taas kiitosta tunnollisesta ihonhoidosta.

Rodial Snake

Uuden vuoden kunniaksi saat kaikista Rodial-tuotteista Eleven.fi-verkkokaupassa -15%. Tarjous on voimassa pe-pe 6.-13.1.2017. Rodialilla on paljon muitakin mielenkiintoisia tuotteita, ja nimenomaan meille aikuisille on paljon valinnanvaraa ihanista naamioista erikoistuotteisiin saakka. Nyt on hyvä aika tsempata ihonhoidossa!

Aurinkoista perjantaita!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  6 tammikuun, 2017 / 8:34 am

  Minä en ole koskaan uskonut "ihmevoiteisiin". Jotenkin aina vaan ajattelen niistä, että ne on ihan höpöhöpöä. Olen lähes koko ikäni käyttänyt Niveaa (sitä sinisessä purkissa myytävää talvisin ja kesällä Nivea soft-kosteusvoidetta). Ja ihoni voi loistavasti. Käyn erittäin harvoin kosmetologilla, mutta olen tarkka ja huolellinen ihoni puhdistamisessa ja kosteuttamisessa. Ja suojaan ihoni auringossa hyvin. Uskon myös vahvasti siihen, että ruokailutavoilla (paljon vettä, paljon pehmeitä rasvoja, kasviksia, marjoja ja hedelmiä, ei sokeria) on suuri merkitys ihon kuntoon. Sekä ulkoilulla ja liikunnalla. Ja geeneillä. Äitini ei ole tainnut koskaan hoitaa ihoaan mitenkään erityisesti saatikka käynyt kosmetologilla, ja hänen 75-vuotias ihonsa on edelleen lähes rypytön. Laura

  • Marjukka / Fab Forty Something
   7 tammikuun, 2017 / 12:54 pm

   Sullahan on sitten asiat hyvin. Mun äidillä on samanlainen iho, hän on 74 ja edelleen rypytön. Mun ihoni menee isän puolelle, ongelmia on superherkästä ihosta alkaen, joten mulle tuotteissa on kyllä huomattavia eroja. Tietty nuo mainitsemasi perusasiat pitää olla kunnossa myös. Monesti vähän tuntuu siltä, että te, kenellä ei ole ongelmia ihon kanssa, ette ihan täysin ymmärrä meitä, jotka saadaan tehdä enemmän töitä hyvän ihon eteen.Bloggaajana saan kokeiluun kiinnostavia kosmetiikkabrändejä, mutta minimiosasta kirjoitan. Ne, joista olen kirjoittanut, ovat toimineet todella hyvin.

 2. Anonyymi
  7 tammikuun, 2017 / 8:23 am

  Onko Rodial tuotteisiin olemassa joku alennuskoodi? Kiitokset!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   7 tammikuun, 2017 / 12:43 pm

   On, katsopa viimisen kuvan alta, sieltä löytyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *