Paras sisustuslehti tällä hetkellä

Olen vähentänyt lehtien ostamista jo parin vuoden ajan ihan siitä syystä, että niihin meni ihan tolkuton määrä rahaa. Vakkarilehtiäni ovat vain Elle ja Trendi, vaihtelevasti ostan Gloriaa ja Fitiä. Ulkomaisista ostan joskus britti-Elleä ja -InStyleä. Kotimaisia sisustuslehtiä en ole ostanut aikapäiviin, vaan olen ollut täysin Pinterestin varassa. En oikein ole löytänyt itselleni mieluisaa kotimaista lehteä, liian modernista en tykkää, toisaalta ei kauhean romanttisestakaan. Toisaalta eipä ole tullut kovin sisustettuakaan, paitsi mitä nyt niitä verhoja, joista on muuten 4/5 valmiina.

Norjalaiseen Vakre Hjem & Interioriin sen sijaan olen tosi koukussa. Lehti on tosi kaunis, ja sen huushollit kovasti mieleeni: rouheita ilman pikku tilpehööriä ja aika erilaisia maalaiskodeista kaupunkiasuntoihin. Ne ovat kaikki kuitenkin kotoisia ja kutsuvia, silti rauhallisia. Trendien harjalla mennään, mm. uuden numeron kotien lattiat olivat melkein kaikkien valkoisia. Olen säästänyt joka ainoan lehden ja palannut niihin aina ajoittain.

Mitkä sinusta ovat parhaat sisustuslehdet tällä hetkellä?Ja sitten vielä pieni, mutta tärkeä asia. FFS on muuttanut Lifiesta Indiedaysin puolelle. Ollaan siellä siis aikuinen blogikolmikko, minä, Pia ja Sara. Lifie-portaalihan keskittyy paljon perhe-, ruoka- ja sisustuspuolelle, ja oman blogin miellän edelleen eniten tyyliblogin puolelle, joten Indiedays tuntuu oikeammalta foorumilta. Toki näitä muita juttujakin tulee, mutta fokus on edelleen tyylijutuissa.

Mukavaa illanjatkoa, minä alan laittaa huomista päivää kuntoon!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

Share:

14 Comments

 1. Celia C/ good to be home
  24/01/2017 / 6:00 pm

  Täällä myös vannoutunut Vakre-lehden fani jo vuodesta 2010! Vuosia jouduin tosin tuottamaan sen tuttujen mukana Ruotsista/ Norjasta ennen kuin Lehtipiste alkoi tuomaan sitä Suomeen. Muita lehtiä en nyt juuri sitten enää ostakaan. Pidän erityisesti siitä, että siinä sisustukset ovat ajattomia – vanhojakin numeroita voi selailla ilman, että tulee tunne vanhasta lehdestä…

 2. Suvi - Kotonainen
  24/01/2017 / 6:29 pm

  Näyttää hyvältä jo nuo pari kuvaa! Tuohon lehteen täytyykin tutustua! Kiitos vinkistä 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  24/01/2017 / 6:34 pm

  Just sanoit naulan kantaan – sisustukset ovat ajattomia ja aikaa kestäviä. Oi vitsi, sä olet lukenut sitä jo tosi kauan, kotonasi on varmaan ihana pino niitä!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  24/01/2017 / 6:35 pm

  Suosittelen kyllä! Lehti tuntuu myös tosi laadukkaalta ja jämäkältä kädessä, ja ne talot ja asunnot – kyllä tulee inspistä siivota kotonakin!

 5. ReetaJohanna
  25/01/2017 / 11:41 am

  Unelmien Talo & Koti -lehti on minun lemppari 🙂

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  25/01/2017 / 5:00 pm

  Kiitti, mulle ihan vieras, pitääpä selata lehtihyllyllä!

 7. Anonyymi
  26/01/2017 / 8:23 am

  Ostin eilen englantilaisen LivingETC:n. Joskus tuli telkusta ohjelma, jossa kerrottiin ko. lehden tekemisestä. Brittien sisustusmaku on vähän erilainen kuin pohjoismainen, että silleen vaihtelua. Huvittava yksityiskohta oli, että kolmessa eri jutussa oli Eero Aarnion huonekaluja: kannessakin Tulppaani-tuolit, parissa jutussa pöytä. Eurooppalaisista lehdistä on hauskaa bongata Suomi-designea, ja yllättävän usein sitä niissä näkeekin, mm. Marimekkoa, Aarnion pallotuolia ym.

 8. Leena
  26/01/2017 / 9:43 am

  Hei Marjukka! Mistä ostat kyseistä norjalaista sisustuslehteä?

 9. Marre
  26/01/2017 / 2:07 pm

  Harvemmin tulee ostettua sisutuslehteä tai oikeastaan mitään lehteä, neitistä tulee katsottua sisustus- ja muotikuvia ja Instassa on pilvin pimein ihania kuvia. Jos ostan sisutuslehden niin se onkin minulla vuosia ja selaan ja katson kuvia yhä uudestaan ja välillä niistä voi saada vinkkejä, vaikka olisikin 10 vuotta vanha lehti 🙂

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  26/01/2017 / 5:02 pm

  Mä tykkään kyllä brittiläisestä sisustuksesta, mm. Country Homes & Interiors-lehdestä. Olen huomannut ihan saman, siellä vilahtelee meille tuttuja tuotteita!

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  26/01/2017 / 5:03 pm

  Isommista marketeista!

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  26/01/2017 / 5:03 pm

  Totta, mullakin on säilössä muutamia tosi vanhoja lehtiä ja tietenkin kirjoja.

 13. Anonyymi
  26/01/2017 / 5:43 pm

  Dekoa tulee jonkin verran luettua. Käyn usein kirjastossa lukemassa sen kuukauden kaikki sisustuslehdet läpi. Jos jokin inspis-kuva jää kovasti mieleen, saatan ostaa lehden omaksi. Ostetut lehdet kiertävät sen jälkeen vanhemmilla, sisaruksilla ja päätyvät elämänkaarensa loppupuolella paikallisen sairaalan osastoille luettavaksi. Paperisesta lehdestä voi siis olla iloa todella monelle ihmiselle.Jade

 14. Marjukka / Fab Forty Something
  26/01/2017 / 6:54 pm

  Lehdet ovat kiitollista kierrätettävää, moni saa niistä iloa! Mä olen joskus vienyt niitä töihin. Nyt tuli mieleen, että Koti & keittiötä tilasin joskus, siinä oli hyviä reseptejä.

Vastaa