Rebecca – korubrändi Italiasta

Italialaiset taitavat tyylin, on kyseessä sitten muoti, ruoka tai korut, kuten tässä postauksessa. Miten italiaiset vaatteetkin ovat niin siroja kaikessa yksinkertaisuudessaan. Muistatteko tämän ja tämän postauksen – SHE-liikkeen syksyiset kuvat? Kuvien korut ovat Rebecca-brändin, minulle ihan uusi tuttavuus Italiasta. Korut olivat herättänet lukijoideni huomion – eipä ihme, ihastuin itsekin korviksiin, jotka ostin itselleni synttärilahjaksi.

Rebecca on perustettu vuonna 2000 Toscanan sydämessä Firenzessä. Sen isä ja sydän on Alessandro Testi, jonka tyttären mukaan brändi sai nimensä. Alessandro on erittäin tuottelias suunnittelija, jonka missiona on yhdistää vanha kultasepäntyö ja uudet teknologiat. Materiaaleina käytetään mm. pronssia, hopeaa ja terästä.

Brändi haluaa olla sataprosenttisesti Made in Italy, siksi yhtiö, Industrie Testi Spa tuottaa kaiken omassa tehtaassa, suunnittelusta tuotantoon ja jakeluun. Myös materiaalit ovat italialaisia. Niinpä Rebecca onkin saavuttanut useita tunnustuksia maassaan niin laadun kuin bisneksenkin saralla.

Rebecalla on pelkästään Italiassa noin 1500 omaa liikettä, lisäksi sillä on liike noin kolmessakymmenessä maassa ympäri maailman. Brändi on muuten Ruotsissa suosittu, ehkä kohta meilläkin. Suomessa Rebecan koruja saa Helsingissä SHE:stä ja Lillystä, lisäksi sitä myy Hali Kauniaisissa, Piattaco Kuopiossa ja Zarant Seinäjoella.

Kuvien korut sain Rebecan edustajalta, ja niistä on tulossa kuvia myös asuissa heti alkuvuodesta. Ne ovat kullatta pronssia, ja sarjan nimi on Melrose 10. Tykkään pitää monia kaulakoruja yhdessä, ja siksi valitsin Melrose 10-sarjan lyhyemmän ja pitemmän riipuksen. Korviksia käytän rannerenkaan kanssa – ihan omaa tyyliäni! Kultaiset, näyttävät korut antavat arkisiinkin asuihin ripauksen ylellisyyttä ja näyttävyttä.
Rebecca jewelry
Rebecca italian jewelry
Rebecca italian jewellery

Rebecca jewellery

Tänään onkin syytä pukea nättiä päälle ja laittaa korut kaulaan, sillä menen pitkästä aikaa Kansallisoopperaan katsomaan Straussin operetin Lepakko. Ihanaa! Mukavaa päivää kaikille!

Ps. Rebecan suomalaisedustaja löytyy täältä.

Share:

4 Comments

 1. Tiia K
  05/01/2017 / 2:34 pm

  Täytyy kyllä todeta, että kyllä on kauniit korut. Ihanan simppelit, mutta silti niissä on isosti sitä jotain. Upeaa oopperailtaa Marjukka, täällä vielä flunssan kourissa kärvistellään, mutta kyllähän se tästä. 🙂

 2. HM
  05/01/2017 / 11:05 pm

  Kauniita nuo valitsemasi korut, upean näyttäviä mutta silti jotenkin keveitä ja ilmavia. Olen mielestäni nähnyt Rebecan koruja jonkin verran täällä naistenlehdissä ja blogeissa, eli suosituilta Ruotsissa vaikuttavat. Odottelen innolla asukuvia, sinulla on upea tyyli, klassinen mutta aina hiukan särmää mukana. Rauhallista loppiaista sinulle!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  06/01/2017 / 10:18 am

  Niissä on näyttävyyttä, mutta ne eivät ole raskaita, aivan ihania arkeen ja juhlaan. Kiitos, oli mukava ilta, ja uuden vuoden alkuun sopivat keveät wieniläissävelmät. Parane pian!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  06/01/2017 / 10:20 am

  Ruotsissa (Tukholmassa?)on Rebecan oma liike, ja ruotsalaisedustaja, jonka kanssa juttelin, sanoi niiden olevan suosittuja siellä. Kiitos paljon! Eiköhän tässä pian asujakin kuvailla.Kiitos samoin, kylmää on, mutta huomenna lauhtuu ja saadaan lunta lisää.

Vastaa