TGIF

Mitä kuuluu? Tulihan se perjantai tynkäviikon jälkeenkin. Ihan hyvä, saa parannella viimeisetkin nuhanrippeet rauhassa. Heräsin viime yönä ja ensimmäinen ajatus oli, että ihanaa, aamulla pääsee taas töihin. Oli heti aamusta reipas ja tehokas olo. Oli mahtavaa nähdä työkavereita. Istuin vielä ennen kotiin lähtöä yhden kollegani kanssa pitkään, juteltiin kaikkea mahdollista, halattiin lopuksi ja tuli kyllä niin hyvä olo. Kun ollaan oltu työkavereita ja ystäviä todella pitkään, ei hirveästi tarvitse itseään selitellä, eikä toisenkaan. Se on ystävyyttä ja työkaveruutta.

Töiden jälkeen läksimme siipan kanssa Manskun Chicosiin syömään. Siellä on mahtavat ceasar-salaatit ja bataattiranskalaiset. Se mesta on minulle myös eräänlainen Happy Place – kantri soi ja burgerit maittavat. Vaan nyt siellä oli muutama muukin, sillä Apulanta konsertoi tänään Helsinki-areenalla. Ruokaa saatiin odotella tovi. Ovi kävi ja porukkaa lappoi ees taas. Vähän oli tunnelma kaukana rauhallisuudesta, mutta ruoka oli hyvää yhtäkaikki.

Tuleva viikonloppu ei pidä sisällään mitään ihmeempää. Aktivoidun vaan potenssiin kymmenen. Kotitöitä on luvassa ja verhoprojektin aloitusta, iso pyykki sekä kouuhommia. Ihan normia siis. Mutta ensi viikon lopulla alkaa sitten taas olla vähän säpinää, kun upouusi Tallink Megastar starttaa neitsytristeilylleen, ja me Pian kanssa ollaan messissä. Tosi hauskaa lähteä, sillä olen kökkinyt kotona niin monta viikkoa, että pienet kivat jutut ovat enemmän kuin tervetulleita.


chloe marcie mini

Perjantaikukat… Halusin sidotun kimpun, ja tulppaaniahan sen olla pitää.


cashmere sweater H&M (similar here, here)

 jeans Mos Mosh

bag Chloé 

 boots Nude

jewelry Rebecca & Dyrberg/Kern

Kuvat otettiin juuri ennen lähtöä, ja oli melkein pimeää. Pikku järkkäritykkini on kuitenkin niin valovoimainen kaveri, että sillä sai ihan kelpo kuvia. Kuvissa on illan asu, eli rennolla linjalla mentiin, villapaidassa ja farkuissa.

Eipä muuta kuin leppoisaa perjantai-iltaa! Minä menen nyt pesemään meikit naamasta ja lösähdän telkkarin ääreen katsomaan Florence-leffaa – mukavaa vastapainoa ankaralle 24-maratonille! Palaillaan huomenna asukuvin!

Share:

1 Comment

  1. Marjukka / Fab Forty Something
    28/01/2017 / 2:16 pm

    Hei, ne on malliltaan Bradford.

Vastaa