Villainen liivi rennolla otteella

Mukavaa lauantain alkuiltaa! Ulkona on ollut tänään mitä kaunein sää, vaan meitsi on tiiviisti kököttänyt sisällä hommia tehden. Aloitin nimittäin verhoprojektin, ja ensimmäinen valelaskosverho komeilee nyt ikkunassa. Ei tästäkään ilman turhautumista ja itkupotkuraivareita selvitty, mutta puhelu käsityön kollegalle helpotti hieman. Kiitos rakas Auli avusta ja tuesta…

Työpäivät olen viettänyt tiiviisti villaan kerrostuen. Sain Zalandolta valita pari vaatekappaletta, ja yllätin itsenikin valitsemalla slipoverin! Tuollaista neuleliiviä en ole omistanut aikapäiviin, mutta sen verran pieni preppy minussa asuu, että pidän hurjasti vaikkapa kauluspaidan ja liivin yhdistelmästä. Kauluspaita ja slipo ovat helposti aika juhlallinen yhdistelmä, mutta jäykkyyttä voi rikkoa yhdistämällä siihen vaikka vähän rennommat housut ja bootsit. Tähän asuun puin alle ihan vain trikoopaidan ja vielä villatakin. Tykkään kerroksista, ja niitä voi sitten lisätä tai vähentää fiiliksien mukaan.

Olen useasti ihastellut Fiveunitsin housuja, ja miettinyt sopisiko se malliltaan minulle. Valinta oli just nappiin! Jolie-nimisten housujen kangas on vahapintaista, ja etuhaara on hieman laskettu. Myös reisi on väljä, mutta pohje napakka. Plussan puolella ollessa näissä tarkenee hyvin sukkikset alla, mutta keväällähän nämä ovat tennareiden kanssa tosi kivat. Koon valitsin normaalin farkkukokoni 26″, ja se oli sopiva.

Fiveunits
Gant

Fiveunits Gant Second Female
Mulberry bracelet
Daniel Wellington
Second
Gant Fiveunits

wool vest Gant* (-20%)

coated pants Fiveunits *

boots* SHE:stä (similar here)

wool knit Second Female (similar here, here, here)

watch Daniel Wellington

bracelets Syster P & Mulberry

necklace Edblad

scarf Balmuir*

Taidan vihdoin vähän relata päivän hommilta. Arvatkaa sainko puoliakaan tehtyä mitä suunnittelin. Mutta ihanaa olla taas terve, tekeekin mieli puuhata kaikenlaista. Rentoa illanjatkoa teille!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*adlinks/gifts

Share:

Vastaa