Hiukset takana

Torstai-iltaa! Viikko on kuin huomaamatta huvennut jo loppupuolelle – ihanaa! Huomenillaksi suunnittelen risottoateriaa, on iät ajat siitä, kun olen viimeksi kokkaillut sitä. Elämäni parhaan risoton söin viime kesänä Dubrovnikissa, todella maittavan valkosipulisen katkarapurisoton. Osaisikohan sitä loihtia itse samantapaisen?

Lettikin on venähtänyt kuin huomaamatta. Kääntelin sitä vähän raudalla ja laitoin sen huvikseni tänään taakse kiinni. Nämä kuvat ovat sunnuntailta. Aika kiva minusta, mites teistä? Olen taas sitä pikku hiljaa kasvatellut kesää kohti. Mietin vähän pätkäisisinkö taas otsiksen, mutta siipalta tuli jyrkkää vastalausetta. Ja sitten taas muistin, että juu, voimakas otsapyörre otsiksen kanssa on aika mahdoton yhtälö. Että se siitä sitten…

Tänään tuli muuten eka kerran sellainen olo tänä talvena, että ei jaksaisi enää vetää paksua parkatakkia päälle eikä oikein tätä rakasta villaakaan… Kevään kaipuu on iskenyt ja lujaa tähän naiseen.Cos knit Balmuir cashmere scarf

Cos knit (similar here, here)

Pepe Jeans (modified by me)

K&S suede boots (similar here)

Balmuir scarf

Mukavaa illanjatkoa!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*adlinks

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  09/02/2017 / 4:26 pm

  Kaunis olet 🙂 Onkohan se nämä aurinkoiset ilmat, jotka saavat olon tuntumaan keveältä ja keväiseltä ja kaipaamaan kaikkia ihania keväisiä värejä ja materiaaleja yllensä… Ihana aurinko!!!Mukavaa viikonloppua & risotto-iltaa :-)Toivottaa, Johanna

 2. Suvi
  09/02/2017 / 6:05 pm

  Minä söin elämäni parhaan risoton ihan Dubrovnikin kyljessä, Cavtatissa, myös viime kesänä. Katkarapuja oli siinäkin, muutaman kymmenen metrin päässä olevasta rannasta nostettuja <3 Ihania paikkoja molemmat, joskus pitää päästä takaisin!

 3. Anonyymi
  10/02/2017 / 9:10 am

  Tosi kivasti hiukset, pirteästi tuo kasvot esiin. Millä olet kiinnittänyt, kun en mitään pinniä ole näkevinäni? -Päivi

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  10/02/2017 / 5:09 pm

  Aurinko se on! Olen ollut koko päivän ihan fiiliksissä auringosta!! Kiitos samoin, risotto maistui ja ilta jatkuu leppoisasti.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  10/02/2017 / 5:10 pm

  Oih, älä muistusta… Ihana Kroatia! Yksi kaveri sanoi, että se on kuin parannettu versio Italiasta, ja olen taipuvainen uskomaan… Pakko päästä takaisin joku päivä, olen samaa mieltä!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  10/02/2017 / 5:11 pm

  Kiitos Päivi, kuule ihan tavallisella pinnillä, sinne se hukkuu hiusten joukkoon!

 7. Tuija
  19/02/2017 / 4:32 pm

  Kevättä kaipaan minäkin ja unelmieni farkkujen löytämistä! Aurinkoista lomaviikkoa! Tuija

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  20/02/2017 / 9:32 am

  Voi joo – nytkin tulee lunta ihan kaatamalla… Löysin Mangosta kivat, vajaalahkeiset ja odottelen niitä saapuvaksi. Jospa ne olisivat unelmien kevätfarkut. Kiitos kovasti!

Vastaa