Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.2.2017

Raitoja, raitoja, raitoja!

Kevään ensi merkki on raidat! Vaikka vielä ei tarkene teepparilla, raita on mahtava bleiserin tai neuleen alla. Omia suosikkejani ovat valkoisella pohjalla siniset tai mustat raidat, kollaaseihin olen koonnut siniraitapaitoja.

Kolmeneljäsosahiha keventää kauniisti käsivartta ja tuo ranteet esille. Venepääntie on myös klassinen, ja antaa siroutta yläosalle. On omasta mausta kiinni haluaako vähän siromman paidan vai rennomman - molemmille on paikkansa. Oma suosikkini noista neuleista on kakkoskollaasin kuutonen, löytyy omasta kaapista poolona, ja on ollut kevään ihanin neule!
Ja hei, tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina Booztilla on neljä kolmen hinnalla-kampanja! Arvatkaas, mitä kävin katsomassa? No raitoja... Onko teillä raitoja kaapissa?


*adlinks

2 kommenttia:

  1. Raitoja löytyy liiankin kanssa - ainakin jos tyttäreltäni kysyy.😊Minulla on paljon raitamekkoja, t-paitoja ja pitkähihaisia paitoja, mutta kummasti ne etenkin keväällä innostavat. No, kyllä innostaa ympäri vuoden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, raidat saattavat viedä mennessään, eikä ihme, ovathan ne klassikkoja! Keväällä ne innostavat kyllä minuakin eniten.

      Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.