Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.2.2017

Repeatin heleä kevät

Heipparallaa kaikille, täällä ollaan taas viimeisen viikon työrutistuksen jälkeen. Etelän kouluissa alkoi hiihtoloma. Olen ihan kotona vaan ja aion tehdä kotiasioita, mutta viikon päästä käväistään Tallinnassa. Tosi mukavaa, odotan sitä kovasti. En päässyt Megastarin neitsytristeilylle, joten hauskaa mennä katsastamaan se laiva. Viime viikko oli jotenkin rankka, en iltaisin jaksanut oikein muuta kuin olla vaan. Olen selvästi vielä talvikoomassa, joten pieni irtiotto arkirutiineihin on tervetullut. Eipä tässä kesän jälkeen missään ollakaan matkailtu!

Niin kuin tiedätte, tykkään Repeatin neuleista kovasti. Oli kiva käydä showroomilla katsastamassa kevättä. Paljon on heleitä ja hereitä värejä, mutta myös perinteistä sinistä, beigeä, valkoista... Itse olen yhä enemmän taipuvainen näihin perinteisiin väreihin. Ne vain näyttävät niin hyviltä! Mutta katsokaa te näitä värejä, kyllähän ne ovat kauniita. Kova kaipuu on jo keväisimpiin juttuihin.


Repeat cashmere

Tein tänään yhden rästihomman pois, eli inventoin vaatekaappini. Blogikirppistä olisi ensi viikolla tulossa, olen kuvannut jo aikamoisen nivaskan neuleita, hameita sun muuta. Tulipa tilaa ja ilmaa!

Mukavaa lauantai-iltaa teille!

2 kommenttia:

 1. Vaaleat ja pehmeät neuleet minun silmiini eniten tehosivat - minä en vaan osaa noiden värien kanssa pelata - paitsi punaisen;)
  Rentoa viikonloppua ja ihanaa matkaa; Megastar on kyllä näkemisen arvoinen paatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea on nyt keväällä niin kaunis ja tervetullut. Punainen onkin pirteä väri!

   Voi että mua harmitti, kun en päässyt Megastarille, mutta nyt on kiva päästä näkemään uusi hieno laiva! Kiitos mukavaa sunnuntaita sinnekin!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.