Talven kosmetiikkasuosikkeja

Kuivalla ilmalla on ihana lotrata kosmetiikalla. Muutamaan talveen ihoni ei ole erityisemmin kärsinyt kuivuudesta, kiitos avokadojen,lohen ja pähkinöiden syönnin. Myös hyviä, kosteuttavia tuotteita on kiva kokeilla. Iho on suurin elimemme, miksi sitä ei hoitaisi parhaansa mukaan.

Sain testiin muutamia kivoja juttuja luonnonkosmetiikan puolelta. Axiologyn huulipunat levittyvät hyvin ja hoitavat huulia. Vaalea puna on kaunis talvi-ihoa vasten. Aurinkopuuteri on Hynt Beautyn, ja sitä sudin poskipunan tapaan varjostuksen yläpuolelle. Molempia brändejä saa Naturelle.fi.:stä.

Ulla Grace

Olen jossain postauksessa kertonut, että laitan ennen nukkumaanmenoa hajuvettä! Rakastan Jo Malonen tuoksuja, ja minusta on kiva niitä nuuskutella ranteesta ennen unentuloa. Nyt hajuveden on korvannut Ulla Gracen tuotteet, jotka menevät aromaterapian puolelle. Laitan iltaisin Sweet Dreams Lotionia kaulan seutuville, ja myös ranteisiin. Tuoksu on yksi lemppareitani: laventeli. Neck Tension Relaxer Lotion sopii jäykkäniskaisille. Tämä on vielä testaamatta, ei silti, etten sitä tarvitsisi ja pikaisesti!

Minulle tuoksut kosmetiikan puolella ovat tosi tärkeitä. Liian synteettiset ja voimakkaat saavat heti aikaan nou-nou-reaktion. Lemppareita ovat kaikki kukkaiset tuoksut, sekä sellaiset hoitolalta tuoksuvat – raikkaat ja freesit.

tata harper

Tata Harperin kosmetiikasta luin alunperin Stellan blogista. Vitamiini- ja uudistava seerumi tuoksuvat tosi hyvältä, kuin ylellisessä hoitolassa. Vitamiiniseerumi on kätevässä roll on-puikossa. Mukavan hygieenistä! Nämä odottavat vielä testijaksoa, mutta olen jo vähän varastellut siihen suuntaan…

Talvella kuluu käsirasvaa hurjat määrät, ja tähän kaipaisin teidän suosikkejanne! Nyt on menossa Lidlin Cien-rasva, eikä tästä ole mitään huonoa sanottavaa. Huulirasvamerkki on pysynyt iänkaiken samana, sillä Blistexiä parempaa ei ole – terkut kollega Sannalle, kokeilepa tätä! Ja nimenomaan tämä valkoinen tuubi se olla pitää.

Nuorempia kollegoita pitää myös kiittää meikin kiinnittävästä suihke-vinkistä, ostin pullon Urban Decayn suihketta, ja hvyin toimii! Kun tämä pullo on lopussa, ajattelin kokeilla Macin vastaavaa – kokemuksia, anyone?

Sitten hiusjuttua. Nyt on tultu siihen, että hius alkaa pukata harmaata niin paljon, että pitää itse sävytellä juurta kotona! (Kääk!) Vaihtoehtona on mennä kampaajalle kerran kuussa, mutta se tulee vähän kalliiksi. Olen joskus kokeillut Garnieria, ja siihen tykästynyt. Sävyn mukana tuleva hoitoaine on mahtava, hiukset ovat kuin silkkiä. Olen kyllästynyt tummaan sävyyn, joka minulla oli viime syksynä, ja annan värin muuttua pikku hiljaa taas keskiruskean suuntaan.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä sisäiseen hyvinvointiin toimivat maitohappobakteerit. Illalla ennen nukkumaanmenoa nappaan yhden. Vatsa kiittää! ProbiMagea suositteli ravintoterapeuttini muutama vuosi takaperin, ja silloin tällöin palaan siihen uudelleen.

Ja nyt vatsa saa kiittää pian illallisesta – ruoka kutsuu! Iloista illanjatkoa teille!

Share:

5 Comments

 1. Anonyymi
  06/02/2017 / 7:08 pm

  Hei, joitakin Tatan tuotteita olen kokeillut ja hyväksi todennut. Haluaisin käyttää mahd luonnonmukaisia tuotteita mutta useita huteja tehnyt kun iho ei ole siitä helpommasta päästä. Kasvoille olen nyt käyttänyt Esseä ja tykkään. Valitsen siis sujuvasti luonnonmukaista ja synteettistä sen mukaan mikä sopii ja toimii.Vinkkaatko kun löydät sen täydellisen käsivoiteen. Sille olisi tilaus 🙂 Ja mikä ihanuus tuo Sweat dreams on. Pitääkin tutkailla tarkemmin.Terkuin Maarit

 2. Anonyymi
  07/02/2017 / 2:42 pm

  NYXin vai ehkä kuitenkin Urban Decayn..? 😉

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  07/02/2017 / 5:59 pm

  Joskus mulla oli OPI:n käsivoidetta, ja siitä kyllä tykkäsin. Mutta muuten mennään markettikamalla. Olen tässä suhteessa vähän pihi!Kokeilemallahan sitä tosiaan tutustuu tuotteisiin. Kokeilin tuota isompaa Tataa, ja oih miten täyteläinen ja ihana se oli kasvoille. Just tällaisille talvikeleille hyvä.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  07/02/2017 / 5:59 pm

  ; D

 5. Heli V - Naisellisia yksinpuheluita
  08/02/2017 / 5:55 am

  Mäkin tykkään tuosta samaisesta Blistexistä sekä pinkin Bepanthenin voittanutta ei muuten ole. Se on siis ykkönen :). Garnierin sävytteitä käytin minäkin aiemmin, mutta pari ihotautilääkäriä on sanonut ehdottoman ein Garnierin tuotteille niin olen jättänyt minäkin. Ei siis itselleni, vaan tyttärelle on tullut tällainen komento.Käsivoiteista Niveat, Q10 ja joku manteliversio on olleet hyviä, nyt ostin apteekista Bellavitaa, yöversiota ja sitä olen laittanut käsiinkin. Ei huono, mutta jää kauhean rasvaiseksi.

Vastaa