Talvinen raitaneule ja saappaat

Aurinkoista torstaita! Täällä ollaan mieli erityisen korkealla, sillä huomenna lähdemme Tallinnassa käymään. Edellisestä Tallinnan-visiitistäni on hävyttömän kauan, joten nyt kaikki ravintolavinkit kehiin, pliis! Tykkäämme reilusta ruuasta, mitkään fine dining-tyyppiset ravintolat eivät tule kysymykseen, vaan enemmän sellaisest kivat bistrot tai hyvät virolaista ruokaa tarjoavat.

Eilen vietin myös Nectarinessa erinäisen tunnin. Olen viiden vuoden ajan kirjottanut heidän kotisivujensa sesonkitekstit kahdesti vuodessa. Se on aina aika jännää. Käymme Päivin kanssa läpi tilauskansiot, Päivi näyttää kuvat tilauksista ja luonnehtii niitä. Teen muistiinpanoja, ja kotona siitä puhe- ja kuvatulvasta kirjoitan tiivistetyt luonnehdinnat sesongista. Aika miettiminen siinä on. Sellaista työtä tekisin mieluusti enemmänkin!

Kuvasin myös molempien liikkeiden kevätuutuuksia samalla. Vaatepuolella on jo ihan kevättä! Laittelen kuvia sunnuntaina niin saatte nähdä.

Päälle valikoitui t a a s tuo ihana Samsoe & Samsoen talvinen raitaneule, joka on ihan super. Olen pitänyt sitä enemmän tämän vuoden puolella kuin mitään muuta neulettani. Nyt saa olla viimeinen kerta se asukuvissa…

Matalat saappaat eivät olekaan jalkaani eksyneet vähään aikaan, joten Gaborin perussaapikkaat oli tosi mukava pukea päälle. J. Lindebergin housut sopivat itselleni kuin nenä päähän, ja eivätköhän nuo lähde reissuunkin mukaan.

Samsoe et Samsoe striped knit, raitaneule
Samsoe et Samsoe striped knit
Samsoe et Samsoe striped knit

knit Samsoe & Samsoe

pants J. Lindeberg (similar here)

boots Gabor (similar here)

Olipa kiva tavata myös lukija eilen! Kiitos Tuula, kun moikkasit!

Tänään olisi vielä aika tavalla hommaa. Huomenna arvotaan taas kosmetiikkaa, muhkea voitto luvassa ihonhoitoon liittyvää ihanaa! Tänään käyn myös päivätöiden kimppuun, sillä meillä vaihtuu loman jälkeen jakso. Uskomatonta, että näin on, mennään kevättä kohti. Lisääntyvä valo tuntuu niin ihanalta. Nyt muiden töiden kimppuun, valoisaa päivää teille!

Ps. Niitä Tallinnan ravintolavinkkejä….?

*adlinks

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  24/02/2017 / 9:54 am

  Hei Marjukka! Tässä 1 ravintolavinkki, josta olen kuullut monia kehuja mutta en ole vielä koskaan päässyt itse kokeilemaan kun on aina ollut niin täyttä kun ollaan kokeiltu päästä sisälle. Nyt on pöytävaraus tehty toukokuun reissulle. Käykää kurkkaamassa jos teitä lykästää. Paikan nimi on Rataskaevu 16 ja osoite on sama. Nettisivutkin löytyy….Mukavaa reissua! Yst.terv. Satu

 2. Anonyymi
  24/02/2017 / 11:49 am

  Sfäär on viihtyisä taidekahvila/-ravintola – mutkatonta hyvää ruokaa ja kaikenlaista kivaa pientä kotiin ostettavaksi! Nettisivut: http://www.sfaar.eeKiitos muuten ihanasta ikäkausipostauksesta! Viimeisiä kappaleita lukiessa joutui ihan räpyttelemään ja nieleskelemään. :') Hippunen sinun valoisaa asennettasi tänne, kiitos! Noin lempeästi kun sitä osaisi tässä 4-kympin kriiseilyssä suhtautua itsekin menneisiin ja tuleviin vuosikymmeniin…

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  24/02/2017 / 12:50 pm

  Kiitos vinkistä! Pitää heti kurkata nettisivut. Kiitos, on kyllä kiva lähteä, koko talvena ei olla käyty yhtään missään.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  24/02/2017 / 12:51 pm

  Kiitos vinkistä! Voi, ei kestä, kiva kun tykkäsit! Kyllä sitä pienempää kriisiä pukkaa itse kullakin, mutta onneksi ei mtään vakavampaa ainakaan vielä…

 5. Anonyymi
  24/02/2017 / 2:40 pm

  suosittelisin Pull (BBQ, http://www.pull.ee), ihan keskustassa. Parin metrin päässä Pullista on pieni Flamm (elsassilaista flammkuchenia) ja sitten vielä Platz. Leib, Resto ja Aed on vanhassa kaupungissa, suositettelen myös sitä (http://www.leibresto.ee/)! Venäläista ruokaa tarjoa Babulja (babulja.ee).

 6. Anonyymi
  24/02/2017 / 4:42 pm

  Hei, tammikuussa söimme Pegasus-nimisessä paikassa. Hyvää ruokaa, ei liian hieno, loistava palvelu, laskuun oli käsin kirjoitettu suomeksi tarjoilijan kiitokset. Saanut paljon hehkutusta netissä ja on siten suosittu. Pöytävaraus välttämätön! T. Kati

 7. Pauska
  24/02/2017 / 8:40 pm

  Virolaisen ystäväni suositus minulle oli vuosi sitten kulttuuri/taidekortteli Telliskivi Loomelinnak, jossa kävimme porukalla F-hooneessa syömässä. Kukaan ei pettynyt ruokaansa eikä ollut himuisen hintavaakaan. Siellä on myös kirppiksiä, vaateliikkeitä designia ym. Ihan kiinnostava kokonaisuus.Head reisi :).

 8. Anonyymi
  25/02/2017 / 12:59 pm

  Hei.Tässä omia suosiakkiani Tallinnassa Vegan Restoran V, (kasvisruokaa) osoitteessa Rataskaevu 12, Tallinna.Toinen suosikkini on F-Hoone ja siellä lähellä on tosiaan myös kirppiksiä, vaateliikeitä, design yms.Kolmas suosikkini on Rataskaevu 12, osoitteessa:Rataskaevu 12. Tämän lähellä ihana italialainen vaateputiikki.=)Ihanaa reissua.=)

Vastaa