Iltapäivä Kirsin kanssa

Istuttiin pitkä iltapäivä ystäväni Kirsin kanssa jutellen ja viime aikojen kuulumisia kelaillen. Ollaan tunnettu lähes kahdeksantoista vuotta ja olemme entiset työkaverit. Kirsin tyyli on ihana, hän ostaa lähes kaiken second handina ja tuntee stadin kirppispaikat hyvin.

Nyt tapasimme täpötäydessä Relovessa, mutta lähdimme aika nopsaan rauhallisimmille mestoille. Tarkoitus oli mennä Clarionin Sky Roomiin, mutta se avautui vasta viideltä. Lähellä oli kuitenkin pubi/ruokapaikka, minne menimme juttelemaan ennen kuin pääsimme Clarioniin. Clarion oli täynnä heti avauduttuaan, mutta saimme silti ikkunapöydän, ja mikäs siinä oli merta ihaillessa.

Kirsin koko look oli second handia söpöä See by Chloén laukkua myöten. Olen muutaman kerran koettanut kannustaa häntä aloittamaan blogin, mutta ymmärrän kyllä, että tällä kiireisellä ja aktiivisella naisella ja perheenäidillä ei ole aikaa. Veikkaisin, että blogille olisi kyllä tilaus ja lukijoita! Vai mitä mieltä olette? Suloinen tikkijakku oli Relovesta, ja liilojen kynsien kanssa kokonaisuus farkkuineen aikas täydellinen kevätlook!
Huomenna starttaa taas uusi viikko, ja luulenpa, että minulla se menee aika tavalla perjantaita odotellessa… Koska ensi viikonloppu menee Turussa! Mukavaa viikon alkua teille!

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    29/03/2017 / 7:59 am

    ihanan värikäs & mielenkiintoinen ja silti tyylikäs tyyli ystävättärelläsi. vielä jos hän ostaa kaiken second handinä niin hatunnosto hänelle hienoista löydöistä! Asussa ihania pieniä detaljeja. Me suomalaiset pukeudumme usein varsinkin talvella harmaaseen, mustaan etc.

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    29/03/2017 / 8:49 am

    Niin on, ja hänen kotinsa on aivan yhtä ihana. Kirsi käyttää todella paljon värejä, ja hänellä on mm. aivan ihania mekkoja, second handina tietty!

Vastaa