Kaksi keväistä asukokonaisuutta

Auringonpaiste sai aikaan paitsi hillitömän eskaloituneen suursiivouksen, myös vaatekaapin järjestelyn ja ensi viikon asujen suunnittelun. Kohta puoleen tarkenee jo kevyemmillä villakangastakeilla, ja sitä odotan kovasti!

Kokosin kollaaseihin muutamia kevätgarderoobin peruspilareita: keväiset nilkkurit, valkoiset tennarit, keveä villakangastakki (punainen on kevään it-väri!), vaalea neule ja kuosipaitis. Suorien housujen ei tarvitse olla perinteisen suorat, rento leikkaus tekee niistä modernit. Bootcut-farkut sopivat monenlaiselle vartalotyypille. Malli hoikentaa ja pidentää säärtä, varsinkin korkojen kanssa. Pitkäjalkaiset voivat huoletta pitää loaferia tai tennaria niiden kanssa.

Aurinkolasien muodot ovat tänä keväänä upean pyöreitä. Kevätlookin kruunaa pikkuinen laukku hempeän roosana.

Booztilla on muuten menossa kenkäale, -20% suuresta kevätkenkämallistosta, joten jos etsii niitä täydellisiä tennareita, nyt on hyvä tilaisuus klikata ne itselleen alesta. Oma ääneni menee Gantin lenkkareille, joita kuvan mallissa saa kolmenlaisena pikku twistein. Gantin lesti on äärettömän hyvä jalassa ja koko on jämpti oma numero, ainakin itselläni. Käytä kassalla koodia SHOES20.

1. Marc by MarcJ ja numeroimattomat lasit McQ Eyewear

2. Soft Rebels 3. Tiger of Sweden (-45%) 

4. Fiveunits 5. Gant (-20%)

6. Part Two 7. Mos Mosh

8. Selected Femme 9. Billi Bi (-20%)

10. Coccinelle

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

*adlinks

Share:

Vastaa