Merinovillainen raitapaita ja bootcut-farkut

Ihana lauantai – leppoinen, lököisä, iisi. Kasasin tälle päivälle kaikkea tehtävää, mutta olo on vähän nuutunut viime viikon haipakasta menosta. Parempi siis ottaa iisisti. Taustalla soi Rachmaninovin pianokonsertto nro 2, josta en saa koskaan tarpeekseni…

Aloitin viikolla myös liikunnat, ja olen innoissani. Samalla pistin turhat sokerit ja alkoholin pannaan. Aika helppoa on ollut, kun en kumpaakaan sen kummemmin käytä. Liikunta pitää vain aloittaa rauhallisesti, mutta huomasin kyllä jo parin kerran jälkeen, että kyllä se kohtuuhyvä kunto on siellä pohjalla tallella.

Torstaina saatiin sukulaisia kylään, miehen serkku perheineen. Heillä alkoi talviloma ja matka jatkui Gran Canarialle. Oli kiva ilta, tein tacoja ruuaksi. Ja ah, mitä tuliaisia: kajaanilaisen Pekka Heikkisen leipomon herkkuja, Ärjänleipää, Tervaleipää, kuhmolaisen Kaesan leipomon ruis- ja puolukkaruistikkuja ja erilaisia hilloja, sekä mustikanmakuista spelttikuitujauhetta. Meinasin halkaista itseni tervaleivällä…

*****

Kevät on raitapaitojen aikaa, ja näin talvisäiden vallitessa se voi olla villaa. Tilasin Booztilta peräti kaksi tanskalaismerkki Samsoe & Samson raitapuseroa, jotka ovat ohutta merinoa. Bleiseri ja rennot farkut sopivat kivasti sen kanssa, vai mitä tykkäätte?

Samsoe & Samsoe striped knit, raitapaita


Samsoe & Samsoe merino wool knit striped knit, striped shirt

striped knit Samsoe & Samsoe (nyt -20%)

blazer InWear (similar here, here)

jeans Blue Monkey (similar here)

jewelry Edblad & Syster P

belt Massimo Dutti

Sitten arvonta-asiaa! Yhteen postaukseeni tuli epäily minun peukaloineen arvontojen tuloksia, kun kaksi kolmesta palkinnosta oli mennyt bloggaajalle ja opettajalle. Että miten oikein arvon, kun näin kävi. 

Arvonnan teknisen puolen hoitaa siippani, joka siirtää kommentit exelille ja jaottelee siellä monellako arvalla osallistutaan. Itse en osaa exeliä käyttää kovin hyvin, joten jos alkaisin itse laskea jopa yli kuuttasataa arpaa, kuten parhaimmillaan on jaossa, siinä olisi aika työ. 

Arvonta suoritetaan Random.orgin arpakoneella, ja kelle se arpa siitä ensimmäisenä napsahtaa, saa palkinnon. Mies arpoo sen samalla ja ilmoittaa minulle voittajan. Näin se arvonta menee, kiitos siipalle isosta avusta. Eikä opettajalta tai bloggaajalta kielletä palkintoa, jos hän sen sattuu voittamaan. Että ihan reilusti täällä arvotaan, tekniikan kautta! ; )

Leppoisaa lauantaita!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Lady of The Mess
  04/03/2017 / 7:29 pm

  Raitapaidat ovat keväisin must – omani alkavat olla kierrätyskamaa mutta uusia ei nyt hankita ennen kuin ne todella on kierrätetty;) Tsemppiä kunnonkohotusprojektille – itse ekopaastoilen, joten sokeri ja alkoholi ovat myös kiellettyjen aineiden listalla.Ihanaa viikonloppua, Marjukka!

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  05/03/2017 / 11:16 am

  Niin saa, nyt on kyllä lähtenyt mahtavasti käyntiin.Raitapaita on tosi ihana, se on kuitenkin ohutta villaa, joten on lämminkin! Tennarit on mullakin odottamassa… Kiitos samoin sinulle!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  05/03/2017 / 11:17 am

  Sulla onkin jämäkästi joka kevät ekopaasto, hienoa. Mun sokeriton on lähtenyt yllättävän kevyesti, ainoastaan puuron päälle on saatava joka-aamuinen hunajantilkka.On ihana viikkis ollut ja mieli on pirteä, samoin sinulle Lady!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  05/03/2017 / 11:18 am

  Paita on mahtava ja kivan väljäkin! Kiitos samoin, Tiina!

Vastaa