Merinovillaneule, käärityt farkunlahkeet ja viikon kuulumiset (ja uudet Weleda- ja Balmuir-voittajat)

Tiistaita kaikille!

Viikko on aloitettu taas, ja kohtahan sitä ollaan puolessa välissä. Heti asusta sen verran, että nuo tilaamani Samsoe & Samsoen merinovillaneuleet ovat niin huippuja! Olen pitänyt sekä töissä että kotona. Merinovilla on hengittävää ja kevyttä, silti lämmittävää.

No mutta kuulumisia. Viikonloppu meni taas, ja omalta kohdaltani jokseenkin omasta mielestäni tehottomasti. Olin perjantaina tosi väsynyt, ja piti ottaa puolentoista tunnin unet päivän päätteeksi. Lähdimme vielä päivän päätteeksi syömään burgerit viikonlopun kunniaksi.

Lauantai meni lepäillessä, sunnuntai taas päivä- ja blogitöiden parissa. Illalla olin taas kaikkeni antanut… Mitään muuta syytä väsymykselleni en keksi kuin että ilmassa on pakko olla kaukokantaumia lepästä ja pähkinäpensaasta. Tämä jokakeväinen riesa… Allergia aiheuttaa myös sydämentykytystä, ja se on inhottavampaa kuin nuha.

No niin, katsoin norkko.fi-sivua, ja siellähän se leppä näkyi jo kukintansa aloittaneena.

Maanantaiksi jäi aika paljon vielä töitä rästiin. Ne kiusasivat koko sunnuntain myöhäisillan, ja oli vaikea saada unta. Tein to do-listan, ja siitä venyi tuhottoman pitkä. Olen vähän sellainen luonne, että haluan saada kaikki kerralla valmiiksi, mutta eihän siitä mitään tule. Joten maanantai-aamuna heräsin ennen seitsemää ja suuntasin koneen ääreen töihin.

Illalla pääsin vielä juoksumatolle, ja vaikka edelleen olen liikunnassa aika peruskunnon kohottamisessa, kävelin silti reippaasti 45 minuuttia. Tein vielä vatsat ja kevyet venyttelyt päälle. Ja sitten kuulkaa uni tuli jo kymmenen jälkeen! En ollut kuullut mitään, kun mies oli hipsinyt töihin, olin kuulemma maannut selälläni ja kuorsannut – siis what!!!

Samsoe & Samsoe, merinovilla, merinovillaneule


aikuisen naisen muoti

knit Samsoe & Samsoe (myös valkopohjaisena)

jeans Mos Mosh (similar)

boots Gardenia (similar)

sunnies RayBan

Sitten vielä uusinta-arvontoihin! Weledan ja Balmuirin arvontojen voittajat eivät ole ihmoittautuneet, joten random.org arpoi uudet voittajat. Balmuirissa oli kahden vuorokauden ilmoittautumisaika, ja annoin vielä pari ekstrapäivää. Uusilla voittajilla on onneksi sähköpostiosoitteet – tästä huomaa, että sähköpostin antaminen on tärkeää, jos unohtaa katsoa josko onnetar olisi suosinut. Sen myötä mukavaa illan jatkoa kaikille!

Weleda-arvonnan uusi voittaja on:

Anonyymi22.2.2017 klo 17.38.00
Kahdella arvalla mukana. 🙂 Onnea 6vuotiaalle! 🙂
-Sonja-
ja Balmuirin:

Anonyymi2.3.2017 klo 21.43.00
Tumman harmaa Lombart oliis aivan ihana. Kahdella arvalla mukana. Laitan molemmille sähköpostia – nyt!*adlinks
Share:

1 Comment

  1. Marjukka / Fab Forty Something
    16/03/2017 / 4:39 pm

    Se on niin mahtava, tulet tykkäämään siitä kovasti!

Vastaa