Musta bomber-takki ja farkut (ja Evonia & Vivania-arvonnan voittaja)


Näin viime yönä pahaa unta. Painajaiseni ovat monesti sellaisia, että meidän talon ympärillä vaanii joku uhka, monesti en tiedä mitä, mutta tiedän sen olevan siellä. Huolestun ja yritän miettiä pakoreittejä, mutta sellaisia ei ole. Mietin minne pääsisin piiloon. Joskus painajaisissani on ollut sotatilanne tai terroristeja talon ympärillä, mutta aina minä olen talossa sisällä yksin. Mietin, pääsisinkö palotikkaita pitkin maahan huomaamatta. Pääsisinkö livistämään metsään turvaan, vaikka siellä on se uhka. Kerran näin unta, että talon viereiseen metsään oli leiriytynyt epämääräistä joukkoa, jotka kävivät katsomassa taloamme. Minua pelotti kovasti.

Toiset painajaiset liittyvät töihin. Luokkahuone on aina ihan sekaisin, tavarat hujan hajan, oppilaita valtava määrä. Minä en löydä tiettyjä kirjoja ja papereita, vaikka kuinka etsin. Tiedän mitä pitäisi tehdä, mutta en saa otetta oikein mistään, katson vain kelloa ja haahuilen. Yritän laittaa kirjaa kirjaa kopiokoneeseen, mutten saa sitä oikein päin, vaikka kuinka yritän. Huh, inhottavia unia nuokin.

Olen kova uneksimaan, ja välillä unissa menee tosi lujaa ja ihmeellisiä tapahtuu. Painajaisia näen aika usein, olen aina nähnyt, enkä ole keksinyt mistä se johtuu. Varmaan puran päivää ja tunteita unissa.

Näetkö sinä pahoja unia, ja toistuuko niissä sama teema?

musta bomber takki, Mos Mosh farkut, Adidas tennarit

Unimaailmasta tavalliseen. Olen lähdössä duuniin, mutta ehdittiin napata asukuvat sitä ennen. Syksyllä ostettu Zaran bomber-takki on lämmin ja kiva, olen tykännyt siitä kovin. Farkut on saatu Nectarinesta. Malli on tuollainen slimmi boyfriend. Töissä minulla on tällä hetkellä mustat Michael Kors-lenkkarini.


bomber Zara (similar here, here, here)

jeans Mos Mosh

sneakers Adidas Stan Smith 

shirt Zara (similar here)

belt Massimo Dutti

Lopuksi vielä arvonnan voittaja! Vivania- ja Evonia-paketin voitti nimimerkki Marja-Leena:

Anonyymi27.2.2017 klo 18.49.00

Mukana yhdellä arvalla,loistavat tuotteet iholle ja hiuksille.Mukavaa viikkoa.t.Marja Leena

Otapa minuun yhteyttä, niin saadaan paketti sinulle toimitettua!

Ja hei, ihanaa päivää kaikille!

*adlinks

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  07/03/2017 / 10:55 am

  Todella kiva asukokonaisuus, tykkään! Ensimmäinen bomber-asu, joka sai muutaman sekunnin mitettimään bomberia itselleni (olen ajatellut skippaavani tämän trendin). :)-Kati-

 2. Anonyymi
  07/03/2017 / 2:52 pm

  Niin tykkäisin bomberista mutta melko rintavana ja pitkänä näytti päälläni naurettavalta! Sinulle sopii tosi hyvin. 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  07/03/2017 / 4:00 pm

  Voi, mieti ihmeessä bomberia! Se on minusta yllättävän skarppikin vaate vaikka suorien housujen tai mekon kaveriksi!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  07/03/2017 / 4:01 pm

  Kiitos!

 5. Anonyymi
  07/03/2017 / 4:28 pm

  Unista..en juurikaan näe painajaisia paitsi aina kuumeessa ollessani. Silloin näen aina samaa painajaista, jota olen nähnyt jo pikkutytöstä asti. Kummallista, mutta olen kuullut, että tällaista esiintyy muillakin. Ihana asukokonaisuus, joka sopii sinulle tosi hyvin! Muistanko oikein, että juhlit tänä vuonna isompia synttäreitä, ei millään uskoisi, näytät niin nuorelta ja tyttömäiseltä! Farkut ovat väriltään täydelliset.Joanna

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  07/03/2017 / 5:45 pm

  Huh, kuumeessa näkee tosiaan painajaisia ja ihmeellisiä sellaisia. Mä uskon, että unet ovat alitajunnan tuotetta ja jonkinlainen työstämismuoto. Kiitti, kyllä juhlin! Kyllä mä "luonnossa" näytän ihan ikäiseltäni, mut kuviin pitää vähän lisätä valoa ja ottaa edustava kuvakulma, hehheh… Mutta iloinen ja utelias mieli pitää yrittää säilyttää!

 7. Anonyymi
  07/03/2017 / 7:19 pm

  Painajaisista ihan pakko kommentoida, sillä kyllä, minäkin näen niitä ja sillä samalla ikuisella teemalla. Ajan autoa ja yhtäkkiä se pitäisi saada pysähtymään. Poljen, poljen ja poljen jarrua, mutta mitään ei tapahdu ja huomaan, että jarrut ovat epäkunnossa. Niinpä auto jatkaa hurjaa vauhtia kulkuaan kohti sitä jotain ikävää. Ja sitten herään sydän tykyttäen juuri ennen tätä kohtalokasta yhteentörmäystä. Se on niin kurja uni. Onnekseni en nyt ole nähnyt sitä vähään aikaan!Mutta sitten mukavampiin asioihin. 🙂 Asusi enteilee niin kivasti kevättä! Tykkään!Levollisempia unia toivotellen Mari

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  08/03/2017 / 4:44 pm

  Noi autoilu-unet ovat ihan kamalia! Mulla on samanlaisia, kaahailen ja auto heittelehtii ihan holtittomasti. Joskus unessa tajuaa tämän olevan vain unta.Kiitos! Kaipaan niin kevättä, ehkä vähän jo pukeutumisessa mennään siihen suuntaan!Hyviä unia sinullekin, Mari!

Vastaa