Neljä asiaa, jotka ovat piristäneet kevättäni (sekä musta asu: Mos Moshin Blake Night Pant -housut)

Hellurei! Mitenkäs viikko on sillä puolella sujunut? Eikö ole hurjaa, miten nopsasti päivät ovat taas sujahtanut. Oma viikkoni kului tavallisesti – töitä, kotihommia, blogihommia – mutta jotenkin edelleen hurjan hyvällä fiiliksellä. Tykkään, kun on toimintaa sopivassa määrin ja kivoja asioita joita odottaa. Listasin alle vähän asioita, joiden olen selvästi huomannut auttavan muutamassa viikossa vähentämään ainakin itselleni aika tyypillistä kevätväymystä.

1. Lisääntyvä valo

Omaan jaksamiseeni vaikuttaa ehdottomasti valo. Talvi on vuosi vuodelta kamalampi kestää, se pimeys tuntuu ihan murskaavalta. Vaikka kärvistelenkin allergioiden kanssa tämän kevätkauden, tuntuu kuin päivää olisi ihan hurjasti vielä jäljellä töiden jälkeen. Aurinko on vain niin ihana asia!

gardenia shoes

2. Nukkumaanmenon aikaistaminen

Enpä olisi uskonut, miten iso vaikutus tällä pienellä muutoksella on! Ennen nukkumaanmeno venyi sinne yhdentoista tienoville, ja se oli ainakin minulle liian vähän, jos seitsemältä pitää nousta ja puoli yhdeksältä jo olla pirtsakkana aloittamaan tunnit. Toivotamme siis hyvää yötä kymmeneltä. Siitä johtuen olen herännyt itsekseni j o p a ennen kuutta – siis minä!! – ja ihan pirteänä. Olen itsekin ollut että häh, nytkö uni loppui, eikä kello ole vielä paljon mitään. Aamuisin on jäänyt ihan aikaa syödä rauhallinen aamupala ja siivoilla vähän ennen töihin lähtöä. Lauleskelen itsekseni aamuisin, kuuntelen Helmiradioa (koska kasarimusa) ja fiilistelen tulevaa päivää.

Rayban clubround

3. Hyvät ihmissuhteet

Paitsi että minulla on maailman ihanin mies ja suloinen lähiperhe sekä mukavimmat työkaverit, on kavereitakin kiva tavata! Ei kiva, vaan elintärkeää. Oltiin torstaina töiden jälkeen Pian kanssa kahvilla Torrefazionessa, ja olipa taas naurua ja juttua. Se jos mikä oli rentouttavaa! (Kuvasin Piaa muuten yhteen kivaan juttuun, tulkaapa kurkkaamaan tiistaina.) Ja ensi viikonloppua odotan hullun lailla, menen Turkuun omalle road tripilleni, ja ystäväni vuosien, vuosien takaa tulee sinne myös. Tulee kyllä niin huippua!

Mos Mosh Blake Night Pant

4. Liikunta

Olen nyt lopettelemassa neljättä liikuntaviikkoa neljän kuukauden tauon jälkeen. Niinpä! Pari ensimmäistä viikkoa menivät kropan osalta ihan shokissa, vaikka aloitinkin suht varovasti. Tällä viikolla olen selvästi tuntenut, että olen saanut voimiani ja kestävyyttänikin takaisin, ja alkuväsymys on kääntynyt plussan puolelle. Nukun hyvin. Kerran kaksi viikossa olen venytellyt.

Aloitellessani liikunnan päätin jättää myös turhat sokerit ja alkoholin kokonaan pois. Olen kaksi kertaa ”sortunut”, eli viime viikonloppuna jäätelöä ja ihana blogiyhteistyö suklaan merkeissä (arvontaan voi edelleen osallistua täällä!). Syönyt olen entiseen tapaan eli kaikkea ja tarpeeksi, mutta kulutus on ollut liikunnan takia selvästi suurempi.

Mulberry Willow small tote

Lähes neljän viikon turhan energian ansiosta olen mahtunut nyt kaksiin ”kutistuneihin” farkkuihin, joita en ole viitsinyt pitää kahteen vuoteen. Vielä on vähän matkaa tavoitefakkuihini, mutta niin on kesäänkin. Eikä tässä nyt turhan ryppyotsaisia olla, jos tulee olo että nyt pitää saada jätskiä, niin sitten sitä syödään.

Olo on nyt hyvä ja pirteä. On se jännä, jos yksikin elementti noista tärkeistä asioista on vähän vinksallaan, niin se kyllä tuntuu. Mikä sinulla auttaa jaksamaan viikot?


pants Mos Mosh

knit Uniqlo (similar)

shoes Gardeniac(-30%)

bag Mulberry

belt Massimo Dutti

sunnies RayBan

Sananen vielä asusta. Tilasin nuo mustat Mos Moshin Blake Night Pant-housut Booztilta viime viikolla, ja olen niihin aivan hulluna. Malli on niin makee, haara on edestä aavistuksen laskettu. Tuntui, että kerrankin löytyi täydellisesti istuva housumalli! Eikä lahkeitakaan tarvitse lyhentää. Tilasin kaveriksi vielä bleiserinkin, ja voi ihme – sekin oli aivan huippuihana!

Täällä siirrytään kohta telkkarin ääreen, sillä keskiviikkoisin Netflixille tulee uusi Designated Survivorin jakso, joista viimeisin on näkemättä. Jos juonittelu Valkoisessa talossa kiinnostaa, niin suosittelen! Iltaherkkuna on tekeytymässä soijajugurttivanukas – mustikoita ja chiansiemeniä, naminami! Iloista illanjatkoa teille ja hyviä, syviä yöunia!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  24/03/2017 / 6:00 pm

  Onkos tuo laukku uusi?T. Mirja

  • Marjukka / Fab Forty Something
   24/03/2017 / 7:01 pm

   Ostin sen syksyllä Mulberryn alesta. Willow on poistunut mallistosta.

 2. Anonyymi
  25/03/2017 / 7:16 am

  Pidemmät yöunet auttaisivat kummasti, mutta tuo lisääntyvä valo tekee aina näin keväisin tepposet eli herään aivan liian aikaisin, mutta en kuitenkaan saa mentyä illalla ajoissa nukkumaan. Mahtavaa, että kuntoilu on tehnyt hyvää tietenkin muutenkin, mutta sitenkin, että mahdut niihin kutistuneisiin farkkuihin. Minullakin on niitä parit ja pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni.Oikein hyvää tyttöjen viikonloppua! T. Sara

  • Marjukka / Fab Forty Something
   25/03/2017 / 4:28 pm

   Mulla on silmäläpät! Auttavat kuule kummasti! Toisaalta aamulla aikaisin herääminen voi olla hyvä juttu.Kiitos, tyttöjen viikonloppua ensi viikolla odotan kovasti!!! Jei! Ihanaa lauantaita sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *