Ouín pitkä neuletakki ja bootsit

Mies luki netistä, että ensi viikolla alkaa terminen kevät. Nyt jo, maaliskuussa! Muistatteko näin lämpimmitä maaliskuuta lähivuosista? No, tiedän mitä tehdä. Aion varautua tujuin allergialääkkein. No, ne on kyllä jo aloitettu. Lämpötilat voivat kohota jopa kymmeneen asteeseen, kuulemma. No hip hei, sanon minä, antaa tulla vaan!

Takana on melkoinen viikko. Paljon työtä, paljon jännitystä ja helpotusta, mukavia asioita tapahtunut. Täällä ”kulisseissa” eletään paljon sellaista elämää, mitä ei blogiin kirjoita. Niinhän se kaikilla menee. Fiilis on todella hyvä kaikin puolin. (Vaikka allergiat.) Pää hyrrää suunitelmia: matkan varaaminen kesäksi on numero yksi heti, kun loma-ajat tästä pian selvinnevät. Liikunta on lähtenyt hyvin käyntiin, ja se on mahtavaa.

Päivän asu verekseltään kuvissa kuvattuna hikisen päivän jäljiltä. Sain Villa Tremondosta tuon ihanan pitkän puuvillaneuletakin, joka on saksalaismerkki Ouín. Sitä voi kysellä Dotsista Fredalta. Uskaltauduin kuoriutua villasta ja tareta pelkässä puuvillassa – hyvin riitti! Neuletakki on ihanan hippi, tykkään!

Oui knit, long cardigan

Oui long cardigan, pitkä neuletakki


Inuovo boots, biker boots

long cardi Ouí

shirt Second Female

pants Day Birger & Mikkelsen (similar, similar)

boots Inuovo (similar

earrings, bracelet, necklace Edblad

Huomenna on jo perjantai, jipii! Mitäs teillä on suunnitelmissa? Tää suuntaisi huomenna kaupungilla käymään töiden jälkeen, ja sitten siitä mukavasti viikonlopun viettoon… Mutta nyt vähän huilimaan, sitten syömään! Leppoisaa iltaa!

*adlinks

Share:

Vastaa