Pidä kiinni ystävistäsi

Voin kutsua itseäni onnekkaaksi, koska minulla on ystäviä. Heitä on matkan varrelta tarttunut messiin useita. Monien kanssa ei asuta lähekkäin, mutta aina kun nähdään jatketaan siitä mihin jäätiin. Nyt on sovittu yhden ystäväni kanssa viikonloppureissu Turkuun, ja olen ihan hurjan innoissani. Ja siitä myös, että pääsee hotelliin yöksi ja voi aamulla nauttia hitaan ja rauhallisen hotelliaamiaisen. Voidaan päivittää asiat ja viettää aikaa yhdessä. Ollaan oltu muinoin työkaverit – jestas sentään – kaksikymmentäviisi vuotta sitten!

Menin juuri vastavalmistuneena musiikinohjaajana töihin erääseen pohjalaispitäjään kansalaisopiston musiikin tuntiopettajaksi. Tämä ystäväni oli siellä myös opettajana, ja meistä tuli heti hyvät ystävät. Oltiin paljon yhdessä, käytiin bailaamassakin ja kesällä grillailtiin. Sen vuoden jälkeen muutin pois pitäjästä, mutta ystävyys jäi.

Monta hauskaa muistoa jäi siitä vuodesta, ja ollaan pidetty yhteyttä siitä lähtien, kyläilty ja vähän reissailtukin. Viime vuosina ollaan nähty harvemmin, mutta yhteydenpito ei ole jäänyt. Ja nyt taas tavataan – voi miten kivaa!

Muutenkin on olo sellainen, että pieni irtiotto arjesta tekee niin hyvää. Olen niin ahkeraan kulkenut vain töiden ja kodin väliä, siihen talvi kuluu niin helposti. Ja Turussa on aina kiva käydä, syntymäkaupungissani.

*****

Asusta sitten – äiti jo huomautti, että asukuvia on ollut viime aikoina vähemmän. Totta – viihdyn huomattavasti enemmän kameran takana kuin edessä. Nautin kovasti sellaisista kuvauksista kuin eilisen suklaapostauksen. Tämä asu on kuitenkin lemppareita, villaa, farkkua ja korkoa! Olen jo niin fiiliksissä keväisemmistä asuista, mutta olkoot nyt vielä neuletta!

aikuisen naisen asu, kashmirneule, Mango, mustat vahapintafarkut
harmaa kashmirneule, huivipaita

knit Mango (similar)

 jeans Mango

shirt Uniqlo

boots tiger of Sweden

sunnies RayBan

Mukavaa tiistaita kaikille!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*adlinks

Share:

2 Comments

  1. Reetta Niemi
    22/03/2017 / 3:28 pm

    Ystävät ovat minulle kaikki kaikessa, viime vuoden sonnan läpi en olisi päässyt ilman ystäviäni. Olen niin kovin kiitollinen ystävistäni, monen monta hauskaa muistoa, kiitos ystävien.

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    23/03/2017 / 6:02 pm

    Niinpä, he ovat kullankalliita sekä ilossa että surussa!

Vastaa