Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.3.2017

Raikas sininen kevättyyli - farkkua, kipparitakkia, kashmiria ja ripaus pastellia

Kevätpukeutuminen on vienyt ihan mukanaan.

Kevättyyli on minulle aina sinisen, valkoisen, hiekan ja vaalean harmaan sävyjä. Viehätyn aina keväisin vaaleansinisestä, vaikka hyvin tiedän, ettei se ole oma värini ollenkaan. Syksyn värikartan mukaan sopivia sinisiä ovat murrettulämmin petroli, riikinkukonsininen murretut laivastonsininen, laguuninsininen, merensininen ja syvä kissankellonsininen. Silti kunnon baby blue jos mikä kuuluu kevääseen, ainakin jos ei itsellä päällä, niin pienenä väripilkkuna jossakin.

Kipparitakki on keväinen jos mikä. Omasta kaapista löytyy kaksikin kipparitakkia. Olisi kiva löytää laadukas, vähän väljempi takki. Takit ovat niitä, joissa en pihistä, sillä laadukas villakangastakki kestää pitkään ja näyttää hyvältä.

Kauniit pastellinväriset tennarit ovat tänä keväänä kova juttu. Nuden väriset ovat hyvä hankinta. Aurinkolaseissakin on pastellinsävyjä. Luin jostain, että aviator-malli tulisi taas, itseä viehättää nuo pyöreät tällä hetkellä. Ja hei, jos tykkäät kashmirista, kannattaa tsekata tuo alla olevien kollaasien kashmirbrändi, Davida Cashmere, tosi sööttejä perusneuleita käypään hintaan.

Vaikka syksyn lapseksi tunnustaudunkin, täytyy sanoa, että vaaleat ja keväiset värit tuntuvat nyt erityisen houkuttelevilta!5. 2nd Day 6. Busnel (-20%)
Nyt kyllä tuli niin kivat kollaasit, että sain inspiraation mennä vähän vaatehuonetta järkkäilemään. Sen jälkeen en aio tehdä mitään enää, vaan herään huomenaamulla aikaisin töille. Pitäähän sunnuntaina vähän relatakin. Siivottiin aamulla, tein ruokaa (mies ilahtui tortilloista), ja illalla vielä meinaan venytellä rauhassa ja saunoa. Sitten taas uusin voimin uuteen viikkoon.

Ja kuulkaas, huomenna kannattaa kymmenen aikaan aamulla tulla katsomaan blogiani, sillä taas on luvassa kiva lukijakilpailu. Jos olet herkkusuu, niin sitten varsinkin! Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ps. Booztilla on tänään vielä päällysvaateale - valikoimasta -20%


*adlinks

2 kommenttia:

  1. Juuri kävin Saran blogissa ihastelemassa sinisen sävyjä ja heti perään täällä näitä kuolaan. Pitkän mustan ja harmaan kauden jälkeen ihania!

    VastaaPoista
  2. Kevään väreistä haalea rosa, sininen, kitti ja luonnonvalkoinen, sekä vaatteissa että kengissä ovat suosikkejani. Sininen eri sävyissä on ihana, aina suosikki <3

    VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.