Uusi liike: naisellinen ja keväinen Dopp Helsinki


Jaiks, on perjantai, ja hyvin ansaittu tauko viikon aherruksen jälkeen. Olenkin ollut ahkerana sekä päivätyön että blogin puolesta, ja ajatus huomisaamun pitkistä unista tuntuu ihanalta… Loman jälkeen kääntynyt rytmi on vähän vaikea kääntää takaisin, ja loppuviikon aikaiset aamut saivat niskavillat pystyyn.

Mutta osuihan viikolle todella hauskaa tekemistäkin! Olin keskiviikkoiltana upeissa avajaisissa. Vaasassa jo yli kuusitoista vuotta sijainnut  Dopp avasi kakkosliikkeen ovensa Kalevan- ja Yrjönkatujen kulmassa, ihan kivenheiton päästä Stockalta. Doppin kanssa olen tehnyt yhteistyötäkin jo usean vuoden ajan, joten oli todella mukava toivottaa pala yritteliästä Pohjanmaata keskelle Helsinkiä.

DOPP Helsinki

Doppia luotsaa ihana ja eneginen Kata tyttärensä Gabin kanssa.

Valikoimissa on mm. InWearin, Part Twon, PBO:n Delicateloven Panchicin, Gaborin, Ouín, Wolfordin tuotteita sekä paljon, paljon muuta. Olen hitusen ylpeä siitä, että minä sain yhteen Katan ja Selected Brands Finlandin, joka agentoi juurikin Delicatelovea, Dayn asessoreita ja Panchic-tennareita… Mm. tätä Delicateloven silkkipaitaa oli saatavilla sinisenä ja armeijanvihreänä.

Doppin tilathan ovat upeat kaari-ikkunoineen. Sisustuksen on suunnitellut ystäväni Fumin Anna Brykner, tuttu mm. DOTS…:in myymäläpäällikyydestä ja visuaalisesta ilmeestä. Anna on suunnittelijana kovan luokan ammattilainen, ja Doppkin oli upea ja moderni – aivan naisellisen omistajansa näköinen.

Ilta oli muutenkin hurjan hauska, sillä paitsi Pian ja Saran lisäksi juttelin monen tutun kanssa, Selected Brans Finlandin Tainan ja Jaakon, Villa Tremondon Saran ja Tiinan, tietysti Annan, lisäksi tapasin bloggaajat Tuulin, Tuulannelin ja Mankan, ihanan lukijani Maaritin sekä monen muun. Ilta kului kuin siivillä. Kiitos kaikille hauskasta illasta!

Kurkataanko lisää kuvia?

Dopp Helsinki
Dopp Helsinki, naistenvaateliike


Onnea vielä kerran uudelle liikkeelle! Nyt mieli on kääntynyt kokonaan kevätjuttuihin, ja tekee mieli viskata villapaidat jonnekin kaapin perukoille…

Ihanaa perjantaita kaikille vielä!

Ps. Neutrogena & Compeed-arvonnan voitti

”Airina
Arvalla mukaan, kaikki tuotteet ovat loistavia.” (Voittajalle on ilmoitettu.)

Muistahan osallistua Balmuirin vapaavalintaisen huivin arvontaan täällä!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

Share:

4 Comments

 1. tuulanneli
  03/03/2017 / 6:34 pm

  DOPP Helsinki oli todella onnistunut ja kaunis kokonaisuus! Ne kaari-ikkunat olivat kertakaikkiaan mielettömät ja mallistot tulevat upeasti esille.Oli todella kiva treffata pitkästä aikaa ja mennään ehdottamasti joku kerta kahville.Ilmoittelen, kun olen isolla kirkolla. Kivan kuvan olet napannut minusta ja Gabista.Kivaa viikonloppua 🙂

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  03/03/2017 / 9:00 pm

  Ilman muuta! Sitten kerrankin ehdittäisiin vaihtaa kuulumisia ajan kanssa.

 3. Suvi
  03/03/2017 / 9:33 pm

  Luin tuosta viimeisen kuvan alta ensin, että "Nyt mieli on kääntynyt kokonaan kevätjuhliin…" ja ajattelin kauhulla, että nytkö jo?! Me kun vasta soitellaan kanteleita tiistaisen kalevalan päivän kunniaksi 😀 Onneksi oli vain lukihärö ;)Rentoa viikonloppua!

 4. Tiina
  04/03/2017 / 7:19 am

  Liike vaikuttaa viihtyisältä ja samalla tyylikkäältä. Olipa kiva, kun olit ikuistanut erilaisia kuvia ja tunnelmia illasta. Pitenevät päivät saavat haaveilemaan väreistä, mutta mittarilukemat taas vetämään sitä villaista ja lämmintä niskaan. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa