Vihreä neuletakki, vahapintafarkut ja bootsit

Tervehdys kotoa viltin alta – monella töissä ja miehessäkin viikon verran jyllännyt flunssa selätti minutkin täksi päiväksi. Kyllä harmittaa, pelkään viikonloppusuunnitelmien menevän pilalle. Olo on tosi nuutunut ja olenkin nukkunut suuren osan päivää. No ei mahda mitään, näin nyt mennään ja yritetään levätä. Jos suunnitelmat muuttuvat, niin ne sitten muuttuvat. Harmittaa vaan, että hyvin alkanut treeniputki meni poikki…

Onneksi koneella on tallella asukuvia! Eihän villaa vielä uskalla tällainen vilukissa jättää pois, vaikka kuinka tekisi mieli. Second Femalen viime talvena Dotsista saatu neuletakki on suloisen lämmin. Suosittelen kurkkaamaan Dotsin uudistetun verkkokaupan sivut!

Ajlaikin tunikan alla on muuuten Uniqlon heatteck-paita, joka lämmittää ihanasti, vaikka paita olisi ohutkin. Ihan mahtis kaikille vilukissoille! Ja jalassa yhdet luottohousut,Dayn vahapintafarkut.cardigan Second Female*

tunic Ajlaik*

boots Gardenia

pants Day Birger & Mikkelsen

necklaces Glitter& Edblad

Muuten hei, Lindt-suklaa-arvontaan voi vielä käydä osallistumassa perjantaihin saakka! Jos et itsellesi suklaata mieli, niin se on mukava pääsiäistuliainen tai vaikka pahanpäivänvara. Arvontaan pääset täältä.

Mukavaa keskiviikkoa!

*adlinks / sponsored

Share:

6 Comments

 1. Lady of The Mess
  29/03/2017 / 9:36 pm

  Voi miten kiva asu! Voin vain aavistella tuon villatakin lämmön. Valitettavasti omista vahafarkuistani olen kasvanut ulos – niin kuin aika monesta muustakin vaatteesta viime aikoina.Malta lepäillä sen flunssasi kanssa – itse olen sen kourissa kärvistellyt jo ties miten pitkään ja juuri kun luulin sen nitistäneeni, se taas vihoittelee.

 2. Johanna
  29/03/2017 / 11:43 pm

  Rouva näyttää niin hyvältä! Olet vain nuorentunut näiden puolentoistavuoden aikana, jonka pidin blogipaastoa. Ikävä kyllä itselleni ei ole käynyt samoin 🙂

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  30/03/2017 / 7:46 am

  Mä en oo kahteen kevääseen ollut flunssassa, joten luulin tänäkin vuonna selviäväni ilman. Mutta ei. En nyt varmaan pääse sinne Turkkuseen. Paranemista sinullekin ja tsemppiä ekopaastoiluun!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  30/03/2017 / 7:46 am

  Kiitos, rouva lisää vähän valoa kuviin, ettei kaikki rypyt näy, hehheh. Kiva, kun olet palannut hoodeille!

 5. Anonyymi
  30/03/2017 / 7:58 am

  Hei,kiva asu, mikä on tuo Ajlajkin paidan malli/väri?

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  30/03/2017 / 8:48 am

  Kysypä Villa Tremondosta tai Dotsista, mä en tiedä, eikä paidassa lukenut. Se on kyllä kiva paita, 70% viskoosia ja 30% silkkiä, reilu malli.

Vastaa