Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikonloppusuunnitelmat – niitä ei ole!

Minusta on tullut vähän laiska… Parhaat viikonloput ovat niitä, jolloin ei ole erityisempää ohjelmaa. Nautin kaikesta pikku puuhailusta kotona, sillä tavalla voi olla vähän hyödyksi, leppoisalla tavalla. Kuten olen aiemmin kertonutkin, minulla on tapana tupata sunnuntait täyteen kaikkea mahdollista tekemistä. Välillä se rasittaa, välillä ei. Aamut kuitenkin pyhitän aina pitkille kahvihetkille, lehtien tai kirjan lukemiselle ja blogien selailulle.

Viime viikko oli tosi työntäyteinen. Olin eilen kotiin tullessa ihan kanttuvei, osa syynä tiukka työpäivä, osana kukkiva leppä. Lisäksi rikoin hyvin alkaneen namilakkoni, oli kerta kaikkiaan pakko saada jotain makeaa! Johan tässä on mennyt meilkein kolme viikkoa sokeritta! Viikko on helppo, mutta viikonloput ovat yhtä kidutusta.

Alkoi se sama, pahaenteinen ruikutus: ”Eikö meillä ole mitään hyvää…? Eikö mitään…? Mun tekee mieli jotain hyvää…” Mies: ”No mitä sä haluaisit?” Jolloin kerroin jo valmiiksi miettimäni herkun: Aino-jäätelön uutuusmaun sitruuna-marenki. Ja sitä sain. Ja oli muuten hyvää, ihan täydellinen jätski. Mutta senpä jälkeen ei namia tehnyt enää mieli, ainoastaan jumppaamaan. Tänään sentään vielä söin namia, mutta työn merkeissä, tulkaa kurkkaamaan maanantaina mitä hyvää söin.

Koko viikolla en ehtinyt telkkarinkaan ääreen. Sydäntalven kahdeksan kauden 24-maratonin jälkeen olin aika kypsä kaikenlaisille toimintasarjoille, joten olinpa iloinen, kun Netflixistä löytyi Manhattan. ”Vuonna 1943 Los Alamosissa, New Mexicossa, tiimi valtion tiedemiehiä työskentelee huippusalaisen Manhattan-projektin kimpussa kilpaillen natseja ja aikaa vastaan tuottaa atomipommi. Samanaikaisesti heidän perheensä yrittävät selviytyä elämästä vartioidussa sotilastukikohdassa.” Jee, ihan mieleiseni sarja! Sitä on tehty kaksi kautta, suosittelen, jos tykkää hyvin tehdystä draamasta, ei liian tuhdista kuitenkaan.

Illalla hyppään juoksumatolle ja taaperran tunnin verran. Takana on nyt kolme viikkoa kuntoilua, ja kyllä on mukavaa! Olen vuorotellut jumppaa ja juoksumattoa. Juoksumatolla käveleminen on aika meditatiivista hommaa, tulee mietittyä asioita ja vähän laulettua mukana, jos tulee jokin oikein hyvä biisi!

Leppoisaa viikonloppua kaikille, mitä teettekin! Muistetaan relata, eikös!

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *