Dove Nourishing Secrets – kuin silkkiä iholle ja hiuksilleTakana on pitkä talvi, ja ihonhoidon tärkeys korostuu keväisen auringon valossa. Nyt on vielä aikaa hoitaa vartalon iho ja hiukset kesäkuntoon. Ainakin itse meinaa aina väsähtää lopputalvesta, mutta lähestyvä kesäja uudet, ihanat tuotteet ovat antaneet pontta siihenkin.

Pääsin mukaan Doven kaupalliseen yhteistyöhän, ja sai testattavaksi uutta Doven Nourishing Secrets-tuotesarjaa. Dovehan on saanut inspiraationsa ihanista naisista ympäri maailman, ja ensimmäiseen postaukseen sainkin haasteeksi kehua toisia bloggaajia.

Pidän itseäni suht tunnollisena vartalon ja hiusteni hoitajana. Ainoastaan aamuisin ihon rasvaaminen on heikonpuoleista, en muka ehdi, enkä oikein jaksakaan. Toista on illalla…

Ennen nukkumaan menoa käytän aikaa sekä kasvojen että vartalon ihon kosteutukseen. Hetki on lähes rituaalinen: tuoksuttelen voiteita ja levitän ne huolellisesti. Vartalovoiteiden suhteen olen tosi, tosi vaativa. Koska voidetta kuluu paljon, en halua maksaa tuotteista huikeita summia. Vaatimuksiasilti on: tuotteen pitää levittyä helposti, eikä se myöskään saa olla tahmea, vaan sen pitää jättää sileä, kosteutunut tunne iholle. Tuoksun pitää olla raikas ja miellyttävä, ei liian läpitunkeva. Sellainen, että sen jälkimainingeissa on mukava painaa pää tyynylle.

Dove Nourishing Secrets

Luulisi, että kriteerini täyttäviä tuotteita ei ihan helpolla löydy, vaan löytyy kyllä! Dove ei ole minulle uusi tuttavuus – itse asiassa olen käyttänyt Dovea jo vuosikaudet. Myös äiti on Doven fani!

”Doven Nourishng Secrets-tuotteet ovat saaneeet inspiraationsa luonnosta jo kautta aikain vallinneista eri maiden naisten kauneusrituaaleista.”

Pääsin testaamaan Nourishing Secrets tuotesarjan eri tuotteita: shampoita, hoitoaineita, body wash- ja -lotioneja. Sarja on saanut inspiraationsa luonnosta ja jo kautta aikain vallinneista eri maiden, kuten Japanin, Ranskan, Keski-Amerikan, Afrikan ja Intian naisten kauneusrituaaleista, joihin on käytetty tuotteiden sisältmiä luonnon ainesosia avokadosta kookokseen ja vaaleanpunaiseen lootuksenkukkaan.


Ehdottomiksi suosikeiksi nousivat vartalovoiteet. Ne vastaavat vaatimuksiani, ja niiden ostaminen on helppoa, ihan kotimarketista niitä saa. Suosikkejani olivat avokadontuoksuinen Inviorating Ritual- ja kookoksen tuoksuinen Restoring Ritual-vartalovoiteet. Raikas lootuksenkukan tuoksuinen Glowing Ritual-sarja saa jäädä odottamaan kesää, en voisi kuvitella paremman tuoksuisia tuotteita kesäiltoihin.


Tykkään siitä, että suihkusaippua ja vartalovoide ovat samaa sarjaa – tuoksumaailma ikään kuin jatkuu eteenpäin. Tähän kun lisätään shampoo ja hoitoainekin, ei muuta puutu. Kostetuttava efekti jatkuu hiuksista varpaisiin saakka – tykkään!

Myöhemmin tänään Instagramin puolelle on tulossa kisa, jossa tägäämällä kaverisi voit voittaa 50€ arvoisen Dove-tuotepaketin! 

Kaunista torstaita kaikille – ollaan ihania myös tänään!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  20/04/2017 / 12:57 pm

  Kiva postaus, kun itse olen vähän laiska tuon rasvauksen suhteen. Pumppupulloa siksi kaipaisin vartalovoiteisiin. Tulisi helpommin otettua käyttöön.

 2. Anonyymi
  20/04/2017 / 2:13 pm

  Pitää testata vartalopesu ja -voide. Ikä tuonut kuivan ihon niin että ritisee. Kiva, kun näitä saa lähikaupasta kohtuullisella hinnalla. – Vuokko

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  20/04/2017 / 4:54 pm

  Kiitti paljon! Aamurasvaukset ovat vähän työläitä, mut noi Dovet levittyvät niin helposti ja imeytyvät nopeasti, että se on motivoinut kummasti!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  20/04/2017 / 4:55 pm

  Testaa ihmeessä! Minusta helppo saatavuus on plussaa, sillä voiteita kuluu iahn kiitettävästi, enkä halua vartalovoiteisiin upottaa liikaa. Ja silti hinta-laatusuhde on erinomainen.

Vastaa