Hopeanhohtoinen paita ja kuulumisia

Viikonloppu meni aivan liian nopeasti. Olin perjantaina tosi väsynyt, ja otin heti kotiin tultuani päikkärit. Luulin ensin, etten ollut nukkunut, mutta kaiketi olin, sillä en ollut kuullut miehen kotiintuloa ollenkaan. Joskus on ihan outoa, kun luulee valvoneensa, mutta jotenkin sitä on kuitenkin nukahtanut.

Lauantaina olisi ollut Blogger´s Inspiration Day, mutta olin edelleen jotenkin koomassa, ja skippasin päivätapahtuman. Päiväuniksi sekin iltapäivä meni, mutta niinpä olin illalla pirteä juoksumatolle, ja ravasin tunnin. Oli ihana olla kotona. Olla vaan ja rentoilla. Suits-sarjan viides kausi odotti Netflixillä, ja siinähän se ilta meni mukavasti sohvalla.

Jonkinlainen laiskamato vaivasi sunnuntainakin. Sain sentään itseni liikkeelle ja mukavaan tapahtumaan, nimittäin Iskelmäradion ja Iberon kauneusbrunssille. Oli oikein mukava aamupäivä, näin tuttuja ja oli kiva syödä herkullinen brunssi. Laitoin Instan Mystoryyn muutaman pätkän, mutta ne ovat nyt jo sieltä häipyneet.

Pia sai nettikaupan auki perjantaina, ja Oasiksen mallistoa on kuvienkin hurmaava paituli. Siis onko söötimpää paitaa? (Tämän postauksen mekko on myös siellä, kandee kurkata.) Jalassa taas Mos Moshin Blake Night Pant-housut, ne olivat päällä myös brunssilla.

aikuisen naisen muoti, Mos Mosh housut, Delicatelove neule

shirt Oasis*

pants Mos Mosh

knit Delicatelove

pumps Pura Lopez (similar)

Tämä viikko onkin ihan haipakka, sillä täysien päivien lisäksi piipahdan torstaina muutamalla showroomilla ja perjantaina on taas vuotuisat näkötutkimukset. Minullahan tehtiin reiät laserilla silmiin muutama vuosi sitten takia, ja silmänpainetta vahditaan joka toinen vuosi – sukuvika sekin ne silmänpaineet. Tutkimuksiin kuuluu ainakin näkökentän laajuus. Inhoan mennä niihin, mutta pakkohan se on käydä. Jännittää aina kamalasti.

Näkökentän laajuus-tutkimuksessa kädessä on sellainen joystick, jota pitää painaa aina kun havaitsee pisteen koneessa, johon pää laitetaan. Siinä menee ihan hermoksi, ja kuvittelen näkeväni pisteitä silloinkin, kun niitä ei näy. Välillä tuntuu, että pökertyy, kun ei muista hengittää… Toisaalta hermoilen sitäkin, että mitä jos missaan pisteen tai kaksi. Ja sitten pitää vielä viikko odottaa silmälääkäriaikaa… No, tällaista tää on välillä, ei aina voi tehdä mukavia juttuja.

Nyt iltapalalle, sitten tutumaan! Mukavaa illanjatkoa!

*sponsored / adlinks

Share:

5 Comments

 1. Lady of The Mess
  24/04/2017 / 9:42 pm

  Joskus on vain hyvä lepäillä ja ottaa rennosti! Paita on suloinen ja kävin jo katsastamassa Pian kaupan valikoimat…kesä on tulossa;)Tsemppiä silmätutkimuksiin <3

 2. Pauska
  25/04/2017 / 7:40 pm

  Tsemppiä silmätutkimuksiin. Tiiän, miltä Sinusta tuntuu. Sain taas terveen paperit syöpätutkimuksista viime viikolla ja joka kerta niitäkin jännittää. Toisen lajinen syöpämarkkerikoe oli eilen, sen toivon olevan vain varotoimenpide.Tilasin Pian kaupasta ja tavarat ovat jo postissa :). Todella nopeaa palvelua!

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  26/04/2017 / 3:52 pm

  Niin kai kesä on tulossa, vaikka taas sataa räntää… 🙁 Kiitos, pakko ne tutkimukset on vaan käydä.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  26/04/2017 / 3:53 pm

  Kiitos. Olipa hienoa, että sun testit olivat kunnossa. Kyllä ne varmasti jännittävät, ei voi mitään! On kuitenkin aika isosta asiasta kyse.

 5. Anonyymi
  28/04/2017 / 8:08 am

  Kuulostaa kurjalta tutkimukselta, mutta toisaalta onhan se hyvä, että seurataan. Toivottavasti kaikki on kunnossa! Tiedän täsmälleen tuon tunteen, kun alkaa nähdä olemattomiakin pisteitä. Mulla on ihan sama fiilis joskus merellä, kun yhtäkkiä tulee aivan sankka sumu ja täytyy mennä purjeveneen keulaan tähystämään vastaantulijoita. Siinä todellakin alkaa nähdä omiaan…

Vastaa