Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

8.4.2017

Luonnolliset kiharat ohuisiin hiuksiin - seitsemän tuotetta, jotka tarvitsenLauantaita kaikille! Tänään olen laittautunut aikaisin valmiiksi, sillä lähdemme iltapäivällä kummitytön synttäreille. Siellä on vietetty jo kaverisynttärit diskoilun merkeissä, vaikka voisihan se olla hauskaa meille aikuisillekin ihmisille! Sieltä matka jatkuu stadiin, menemme syömään Pian ja hänen miehensä kanssa. Miestemme hyvän huumorin tuntien taitaa tulla posket naurusta kipeiksi jo alusta... Odotan sekä pikkuneidin että ystävien tapaamista, tulee niin kiva päivä ja ilta!

Tukka on venähtänyt sen verran, että päätin laittaa pitkästä aikaa kiharat. Kiharat näyttävät lyhyessäkin tukassa hauskoilta, ja yritänkin aina laittaa sellaisen luonnonlapsi-lookin, joka sekä kestää että joustaa. Kikkurat taiteilen ihan suoristusraudalla, ja paras kehu onkin tullut Sarkiman Marielalta, joka kerran kehui kiharoitani ja sanoi, ettei osaisi niitä itsekään paremmin tehdä. No sitä en todellakaan usko, ja joskus letti onnistuu paremmin, joskus vähän huonommin.

Oma tukkani on todella, todella piikkisuora ja hirveän ohut. Minulla on siinä pohjalla loiva permis, jonka uusin joka viides tai kuudes kuukausi. Suosittelen todella, jos sinulla on ohuet hiukset, volyymin lisääntyminen on uskomaton, ja ainakin minulla permis pidentää pesuvälejä. Säkkyräkäkkyrää ei nykytekniikoilla tarvitse pelätä, eikä permis rasita hiusta loivana ja harvoin tehtynä. Tästä voisin kirjoittaa ihan oman postauksensa, jos kiinnostaa?

Kun tuki on kunnossa, pitää löytää aineet, jotka toimivat hentoisen hiukseen latistamatta. Tänään pesin hiukset KMS:n uutuusshampoolla, joka lisää volyymiä, mutta kosteuttaa hiusta. Luottohoitoaineeni on Redkenin, All Soft- tuotteista en luovu koskaan, hiukset ovat silkkiset ja helposti kammattavat. Lämpösuojana toimii Simin tuote. Lämpösuojien tehoista en osaa sanoa mitään, mutta tässä on myös loiva tuki.Laitan hiuksiin myös pikkuisen muotovaahtoa, Simin on siinäkin luottotuote, joka ei tahmaa ja antaa luonnollisen tuen. Arganöljyn olen saanut blogin kautta, sitä sipaisen latvoihin ja hitusen kauttaaltaan kiillon lisäämiseksi.Sitten kiharrellaan, ja joka osioon suihkautan vähän L´Orealin lakkaa. Kun kiharat on tehty, kampaan ja pöyhin niitä nelipiikkisellä kammalla, suihkin tuuheuttavaa Moroccanoilin tuotetta ja lopuksi reilusti lakkaa.Mukavaa lauantaita teille, ja kurkatkaahan minun Instagramia, sinne yritän laittaa vähän juttua tänä iltana!

Lue myös:

Permanentti - kymmenen vinkkiä, jotka olen oppinut vuosikymmenten aikana
Kiharat puikolla ja laineraudalla

Seuraa blogiani:

6 kommenttia:

 1. Ihanat, juhlavat kiharat, kuin kampaajan loihtimat! Olisi kiva, jos postaisit
  sun permiksestä, olen jo pitkään miettinyt samaa ratkaisua omalle kuontalolleni,
  mutta 80-permanenttisäkkäröistä on jäänyt sen verran traumoja, että vielä
  en ole uskaltautunut kampaajan pakeille.

  Iloista juhlapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä mä innostuin ajatuksesta kirjoittaa permanentista. Ne säkkäräaat ovat kaukana!

   Poista
 2. Ihanat kiharat, todella hyvin onnistuneet. Omat yritykseni ei vielä ole tuota luokkaa, mutta ehkä harjoittelun myötä paranee. Suoristusraudalla myös väkertelen. Permispostausta kiitos kyllä, kiinnostaa tätä suora- ja ohuthiuksista kovasti.

  Mukavaa lauantaita!

  Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla permis on toiminut hyvin tuen antajana. Kumma juttu, mutta osaan kihartaa vasemman puolen paremmin kuin oikean, siksi se pääsi kuvassakin linssiin päin ; )

   Poista
 3. Kaunis kiharakampaus! Permispostaus kiinnostaisi täälläkin. Omat hiukseni ovat luonnostaan taipuisat, mutta hyvin ohuet ja kampaus latistuu helposti. Pitäisikin päivittää tiedot nykyisistä permisvaihtoehdoista - jospa sieltä löytyisi apu. Varsinkin pesuväliä olisi mukava pidentää ja päästä eroon tästä päivittäisestä pesemisestä ja laittamisesta.

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykypermikset ovat todella hyviä, mähän käytän suuria rullia laittamisessa. Jos mulla ei olisi permistä, hiukset pitäisi minullakin laittaa joka päivä.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.