Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

25.4.2017

Mistä löytää kestäviä t-paitoja?T-paidat ovat vaatekaapin peruspilareita, ja varsinkin kevään myötä on aika heittää kulahtaneet paidat menemään. Käytän tosi paljon t-paitoja neuleiden ja paitisten alla, mutta mistä löytää kestäviä t-paitoja? Kaikenlaisia on tullut kokeiltua, mutta tosi moni paita on kulahtanut hyvin nopeasti. Viskoosipaitoja en jaksa enää muotoon venytellä.

Kymmenen vuotta (ja viisi kiloa) sitten t-paitani olivat tosi niukkia, vaan nykyään suosin väljempiä malleja. Ja koska t-paidat kuluvat kovaa kyytiä, en haluaisi maksaa ihan maltaita niistä. Niiden tulee kestää myös tiheää pesua. Paras t-paita on puuvillainen ja ehkä himpulla elastaania.

t-paita, Uniqlo

Monien kokeilujen kautta on löytynyt voittaja. Parhaat t-paidat olen löytänyt tähän mennessä Uniqlolta. Materiaali on 94% puuvillaa ja 6% elastaania, ja neljänkympin pesua ne ovat kestäneet hyvin. Ainoa pikkujuttu on, että koko xs, joka olisi muuten sopiva, on hartioista ihan himpun verran nafti. Mutta menkööt. Ja hintahan on tosi kukkaroystävällinen.

Uniqlon heatteck- ja AIRism-aluspaidat ja -topit ovat olleet myös käytössä ihan loistavia. Olenkin talven mittaan uusinut toppi- ja aluspaitavarastoa pikku hiljaa, ja heittänyt kaikki kulahtaneet menemään. Heatteckit lämmittävät, mutteivät hiosta. AIRism-topit ovat keveitä ja huomaamattomia. Molempia saa myös bra top-paitoina, kuten supima cotton-paitojakin.

Uniqlolta tilatessa pitää muistaa, että ainakaan tällä hetkellä postimaksut eivät kuulu hintaan. Toisaalta, koko ei vaihtele tuotteittain (mielestäni), joten uskallan tilata omaa kokoani useammankin.

t-paita, Uniqlo

Mutta hei, kertokaapa vinkkejä hyviksi havaittuihin t-paitoihin! En usko, että olen ainoa tämän asian kanssa oleva, ja kaikki vinkit ovat tervetulleita.

Mukavaa iltaa!

9 kommenttia:

 1. Uniqlo ollut hyvä, mutta paras ja kestävin on American Apparel, harmi etteivät enää toimita Euroopassa. Ne ovat 50/50 puuvilla/polyesteriä tai on pelkkää puuvillaakin mutta nuo 50/50 kestävät vuositolkulla muuttumatta. Samoin Tri-Blend ollut tosi mukava päällä ja kestää kanssa pesusta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan kanssa jotkut amerikkailaiset teepparit, jotka eivät menneet miksikään, mm. muinoin Gapista ostetut. Tri-Blend on mulle ihan uusi tuttavuus. : )

   Poista
 2. Nyt on pakko hehkuttaa, sillä pitkän etsimisen jälkeen olen löytänyt Sen Oikean valkoisen t-paidan. Sen paidan, joka on jämäkkä, mutta hieman venyvä eikä läpi näy. Arelan Kim-t-paita on se paita. Löytyy myös mustana, harmaanakin. Ihan paras. Hinta on 50e. TerhiR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta olen kuullut muiltakin kehuja. Ihan jokapäivän käyttöön en raaskisi viidenkympin paitaa ottaa, mutta "paremmaksi" teepaidaksi kyllä!

   Poista
  2. Viisikymppiä ei ole ollenkaan paha hinta t-paidasta. Acnen paidat ovat myös osoittautuneet käytössä laadukkaiksi.

   Poista
 3. Minä tilaan aina kokoelman erivärisiä t-paitoja Marks / Spenseriltä. http://www.marksandspencer.ie/Pure-Cotton-Slash-Neck-Half-Sleeve-T-Shirt/P22499070,en_IE,pd.html?dwvar_P22499070_color=Z0&start=
  Hinta ei päätä huimaa, mutta laatu on hyvä. Luulisin, että näitä on Suomessakin myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M&S:n laatu on ainakin hintaan nähden hyvä! Kiitti vinkistä!

   Poista
 4. Ei enää ihan tuore postaus, mutta kommentoin silti. Uniqlota parempaa en itsekään ole löytänyt, mutta Marks&Spencer voi hyvinkin olla laadukas, pitää testata heidän teeppareitaan.

  Uniqlon postimyyntiä en ole kokeillut, mutta kahdesti olen Lontoosta kantanut kasan paitoja, jotka edelleen käytössä. Osa matskuista (se pehmeä, viskoosinen) on nyppyyntynyt, mutta ei haittaa, sillä käytän niitä vain aluspaitoina. Minulla monia eri materiaaleja, värejä ja hihanpituuksia ja tykkään kovasti. Käytän aina paitisten ja puseroiden ym alla aluspaitaa, vilukissa kun olen.

  Etsinnässä olisi kuitenkin vielä laadukas valkoinen teeppari, jota voisi sellaisenaan käyttää esim jakun alla tai kesällä farkkujen kanssa ilmankin jakkuja. Kaipaisin hyvin laskeutuvaa, hieman vartalosta irti olevaa mallia, joka ei olisi liian paksua puuvillaa. Sellaista en ole vielä löytänyt, sillä viimeistään muutaman pesun jälkeen saumat vääntyvät, kangas nyppyyntyy tai harmaantuu oikeanlaisesta pesusta huolimatta. Vinkkaa, jos tiedät laadukkaan merkin, jolta tällainen löytyy.

  VastaaPoista
 5. Tukholmasta löytyy nyt uusi Uniqlo myymälä
  https://www.uniqlo.com/eu/en/content/store_locator_se_Stockholm.html

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.