Mos Mosh-housupuku modernilla twistillä

Tervehdys kotitoimistolta näin aamutuimaan. Minulla on tiistaisin myöhäinen tuntien aloitus, joten aamu on loistavaa aikaa kotitoimstolla istumiseen ja to do-listan lyhentämiseen. Kevään koittaessa myös yöunet ovt lyhentyneet, ja tänäänkin heräsin ihan itsekseni seitsemältä. Ihan ihme juttu – tätä se ikä kai teettää…

Ette ehkä tiedäkään, että olen aina salaa digannut jakkupukuja, ja minusta olisi kiva käyttää hyvin istuvaa ja leikattua housupukua töissä. En tiedä, olisiko se pitemmän päälle mukavaa, no, en saa tietää!

Tilasin jokin aika sitten Mos Moshin housut ja jakun, ja vitsi miten niistä tykkään. Housupuku modernilla twistillä tosiaan! Housuissa on vähän laskettu haara ja ylhääältä rento leikkaus. Jakku on hyvin kapea yksirivinen. Ei ole millään tavalla jäykkä, vaan rento ja ihana.

Nämä kuvat otettiin lauantaina ennen syömään lähtöä pienessä kiireessä. Alle puin silkkipaidan, mutta töihin aion laittaa alle t-paidan ja jalkaan tennarit.

Mos

Mos Mosh blazer (here, here

Mos Mosh pants (here, here)

shirt PBO

ankle boots Acne

bag Chloé

Tykkäättekö te kokopuvuista, ja millainen pukukoodi teillä on töissä?

Mukavaa tiistaita!

*adlinks

Share:

12 Comments

 1. Tuula / Oman katon alla
  11/04/2017 / 9:17 am

  Tosi kaunis asu 🙂 Minä en omista yhtäkään kokopukua. Pari siistiä irtojakkua on kaapissa, mutta käytän niitä ani harvoin. Suoria siistejä housuja käytän joskus töissä. Meillä ei ole mitään pukukoodia töissä. Minä olen työpaikan ainoa nainen ja pidän suht rentoa ja matalaa profiilia pukeutumisessa. Kun muut ovat farkuissa ja collegepaidoissa, niin en itsekään halua kovin fiinisti pukeutua 🙂

 2. Anonyymi
  11/04/2017 / 9:28 am

  Tyylikäs, mutta kuitenkin rento kokonaisuus, takki istuu tosi hyvin myös takaa! Tykkään vaihtelusta pukeutumisessa, myöskin niistä kokopuvuista, kunhan on tyylikäs kokonaisuus 😉 Slimmi siluetti on tätä päivää. Jokunen vuosi sitten hankin Rils'in mustan housupuvun leveälahkeisilla housuilla. Sitä on tullut silloin tällöin pidettyä kauniin topin kanssa. Housuja olen pitänyt myös erikseen lyhyen neuleen kanssa, jakkuakin voi yhdistellä erilaisten alaosien kanssa. Tuolloin kuolasin Andiatan nuderoosaa housupukua, mutta en kuitenkaan raaskinut sitä hankkia. Nuderoosa kuuluu ehdottomiin lempiväreihini ja sopii omiin väreihini. Sarjassamme harmittamaan jääneitä asioita… Töissä meillä ei ole pukukoodia, kunhan on siisti. Se antaa paljon vaihtelumahdollisuuksia, käy yhtä hyvin farkut kuin pukukin. Tosin miesten puolella melkein kaipaisi sitä pukua, olisi enemmän silmänruokaa 😉 T: Ansu

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  11/04/2017 / 1:25 pm

  Kiitos! : ) Suoria, kivoja housuja on muuten aika vaikea löytää! Ei halua liian fiiniä, silti istuvia ja hyvänäköisiä! Jakkuja on joskus kiva käyttää, itseasiassa käytän aika useinkin.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  11/04/2017 / 1:27 pm

  Oi vitsi, Ril´sin vaatteet sitten istuvat suomalaiselle kropalle! Varmaan ihana puku, diggaan leveitä lahkeita! Nuderoosa on kaunis väri, sopii mulle myös. Juu näitä sarjassamme harmittamaan jääneitä asioita on muutama vaatepuolella!

 5. Sara
  11/04/2017 / 4:19 pm

  Meillä oli aiemmin vähän erilainen pukukoodi, kun olimme töissä Helsingin keskustassa. Nykyään vähän sieltä syrjempänä ja vielä monitoimikonttorissa on pukeutuminen rennompaa. Siisti työasu riittää vallan mainiosti. Välillä on kiva laittaa päälle vähän ryhdikkäämpi mekko, mutta housujen kanssa minulla on aina neuletakki. En siis käytä enää lainkaan jakkuja.

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  11/04/2017 / 5:44 pm

  Jakkupukuihinkin varmaan kyllästyy, jos niitä joutuu koko ajan pitämään. Neuletakki on kyllä siisti ja lämmin monitoimivaate töihin ja vapaa-ajalle.

 7. Anonyymi
  11/04/2017 / 7:29 pm

  Onpa kiva – samassa paketissa klassinen, rento ja moderni! Istuu upeasti kaikin puolin ja vaikka onkin tyköistuva, on varmastikin mukava päällä kiitos materiaalien. Housupukuja löytyy täältäkin – muun muassa se tietty housupuku joka pelastaa hautajaiset: kun tunteet vyöryvät päälle hyökyaallon lailla päälle, pukeutumisen on oltava sellainen, että tuntee olonsa omaksi ja samalla tilanteeseen sopivaksi. Arjessa tulee käytettyä enemmän neuletakkeja ja irtojakkuja farkkujen ja nahkahousujen kumppanina. Ja hei kirjoitathan tosiaan postauksen nykyaikaisista permiksistä – olemassa vain karmeita kauhukuvia vuosilta xx ja jotainhan tavallista dramaattisempaa tälle kuontalolle pitäisi kovastikin tehdä kampaajan hoivissa :)- Malla

 8. Mari / Marin silmin
  12/04/2017 / 3:38 pm

  Kaunis kokopuku Marjukka!Minä olen pitänyt entisessä elämässä jakkupukukiintiöni niin täyteen, että toivon ettei ikinä enää tarvitse käyttää 24/7 jakkupukua. Tosin, sillä saa kyllä nopeasti itselleen hyvän #bosslady -asenteen päälle tarpeen vaatiessa. Nykyisessä työympäristössä on hyvin vapaata pukeutumisen suhteen, meillä toimistolla jengi hiihtää villasukat jalassa huppareissa ja rennoissa housuissa. Itse tosin kun olen tekemisissä paljon asiakkaiden kanssa, niin katson vähän siistimpää päälle, nahkahousuja ja rentoja bleisereita, siistiä neuleita tms. Korkoja en mielellään enää käytä, yleensä jalassa on joko tennarit, tai maltilliset korkonilkkurit. Sitten kun on pelkkä office-päivä, niin mennään ihan repalefarkku-kauhtunut villapaita linjalla 🙂 . Tosin toimistolla on aina varavaatteet, just in case… 🙂

 9. Paula
  13/04/2017 / 8:42 am

  Kivannäköinen tuo puku sinun päällä! Minulla on nuo samat housut, mutta vasta kerran olen ehtinyt niitä käyttämään. Harmittaa vaan lähes kaikkien valmishousujen pituus tällä hetkellä. Vaikka hiukan vajaa mitta onkin nyt trendikästä, olisi kiva, jos kaikkia housuja ei tarvitsisi jatkaa ja joskus edes löytäisi täyspitkät. En ole kuin 178 cm pitkä, mutta kaikki housut tuntuvat järjestäen vajaamittaisilta. Nämäkin housut jatkoin, mutta taidan silti käyttää niitä vain nilkkureiden kanssa.Itselläni on mahdollisuus käyttää housupukuja töissä ja välillä on "pakkokin". Onneksi pukeutumiskoodit ovat höllääntyneet niin, että monessa tapauksessa voi käyttää siistit housut – nakkitakki tai neule yhdistelmääkin. Välillä on kiva vetää housupukukin päälle, kun se ei ole pakollista liian usein :-).Ostin alkuvuodesta Mosmoshin Blake Sport -housupuvun (kaksilla erilaisilla housuilla) ja siitä on tullut ehdoton luottoasuni tänä keväänä. Siisti, mutta sopivan rento ja muu kuin synkkä musta. Olen saanut siitä paljon kehuja. Jouduin tosin nekin housut jatkamaan ja itse asiassa käytin jakunkin ompelijalla, koska hihaistutukset eivät olleet minulle parhaat mahdolliset. Mutta nyt puku on mukava päällä ja sen voi ottaa aina kun ei tiedä mitä laittaisi päälle.

 10. Marjukka / Fab Forty Something
  15/04/2017 / 6:58 am

  Hyvältä kuulostaa sun housupukutilanne! Sun tyyli kuulostaa tututa ; ) Kyllä mä aion kirjoittaa permiksestä, sen verran on toivotta sitä.

 11. Marjukka / Fab Forty Something
  15/04/2017 / 6:59 am

  Hih, #bosslady Sulla onkin tosi kiva työtyyli! Joo jakkupukuihinkin varmaan kyllästyy, jos niitä on pakko käyttää joka päivä!

 12. Marjukka / Fab Forty Something
  15/04/2017 / 7:02 am

  Mäkin olen katsonut Mos Mosh sport-pukua, ja varmaan hankin, kun mitoitus sopii niin hyvin. Kiva, että on saatavana vähän perinteistä poikkeavia housupukuja, mä en esimerkiksi pidä kaksirivisistä bleisereistä ollenkaan, niistä sain tarpeekseni aikoinaan. Oi, sä olet upean pitkä, mutta voin kuvitella, että pituus saattaa olla haastavaa. Mulla on päinvastoin, "vajaakin" lahje pitää lyhentää. Paitsi näissä Mos Mosheissa. Onneksi on hyvä ompelijoita!

Vastaa