Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.4.2017

Oasiksen nettikauppa avaa - esittelyssä Oasiksen pitsimekkoSaako vähän hehkuttaa? Heiluttaa ruutulippua, nostaa malja, laulaa Paljon onnea vaan?

Hehkutan ihan vimmatusti, sillä vihdoin, vihdoin saan kertoa hienoja uutisia rakkaan ystäväni Pian uusista tuulista! Pia avaa Oasiksen Suomen nettikaupan - se on auki huomenna torstaina tai perjantaina!

Oasis-stores.fi, musta pitsimekko, aikuisen naisen muoti

Olen vuoden ja neljä kuukautta elänyt Pian mukana uusia tuulia: aina oravanpyörästä hyppäämisestä sopivan brändin löytämiseen ja nettikaupan rakentamiseen. Olette varmasti hänen blogistaankin lukeneet jo, miten kovasti hän on tehnyt työtä ja ollut tosi stressaantunut välillä.

Voin sanoa, että sivusta seuranneena nostan hattua, pokkaan ja niiaan syvään, kaikkea mahdollista, sillä tie on ollut aika kivinen - tuskin olisin itse pystynyt samaan! Mutta Pia ei ole luonteeltaan luovuttavaa tyyppiä. Nyt ollaan voiton puolella!

Eikä Oasis nettikauppaan jää, sillä ensimmäinen kivijalkamyymälä avautuu vuoden 2018 lopulla!

Oasis-stores.fi, musta pitsimekko, aikuisen naisen muoti

Oasis on brittiläinen, niin sanottu fast fashion-brändi. Sen mallistot vaihtuvat usein, mutta tietty perusmallisto pysyy koko ajan tuotannossa. Kohderyhmä on nuoret naiset, mutta kyllä meille varttuneemmillekin löytyy vaikka mitä kaunista: napakoita farkkuja, upeita mekkoja, näyttäviä yläosia. Ja Pia on itse nettikauppansa paras malli, Oasiksen vaatteita on hänen päällään näkynyt tämän tästä.Joulun aikaan sain tämän kauniin satiinihame-kultainen neulepusero-yhdistelmän, muistatteko? Se oli pitkän aikaa katsotuimpia postauksia talvella.

Näiden kuvien pitsimekko on tätä kevättä - siis voiko istuvampaa mekkoa ollakaan? Vaikka se on tyköistuva, se ei nuole kroppaa, vaan lantiollakin on tilaa hyvin. Lisäksi se on päällä napakka, mistä pidän. Alusvuori on nude. Nude ja musta ovatkin kaunis yhdistelmä. Minulla on päällä brittikoko 6, se on noin 32-34.

Oasiksen vaatteiden hinta on kuluttajaystävällinen. Tämä pitsimekko on alle seitsemän kymppiä.Käykääpä siis kurkkaamassa upouutta Oasiksen nettikauppaa: Oasis-stores.fi

Mukavaa keskiviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta! Mä nostan hattua korkealle jokaiselle, joka uskaltaa seurata unelmiaan! Vaatii se sitten mitä tahansa. Onnea siis Pialle!

  Niin ja tuo mekko... ihana!! Olisikohan mulla tarvetta moiselle?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei tälle, niin ehkä jollekin toiselle...? ; ) Samoin, mä en ollenkaan uskaltaisi. Eikä mulla nyt mitään erityisiä unelmia olekaan.

   Poista
 2. Ihana mekko ja täytyy mennä kurkkimaan Pian postaus 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli aika liikkis, kun on seurannut hänen matkaansa yrittäjäksi jo kauan.

   Poista
 3. Hienoa! Mielenkiinnolla odotan nettikauppaa ja sitä, millaiset mitoitukset kyseisen merkin vaatteilla on tällaisen pitkähkön naisen kannalta.

  Mekko on vallan ihana päälläsi!

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitoituksia on sekä lyhyempiä että pidempiä. Paljon on myös midi-pituisia mekkoja.

   Niin minustakin, mä tykkään tosi paljon!

   Poista
 4. Voi että, miten upea mekko! Kävinkin jo onnittelemassa Piaa, aivan mahtava juttu! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko! Täytyypä mennä onnittelemaan itse Piaakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on todella nätti - Pia ansaitsee kyllä onnittelut ahkeroinnista!

   Poista
 6. Hih, sä olet tuommoinen KylieMinogue -mallinen kropaltasi! ;) Tosi kaunis mekko, ehkä inasen pidempi olisi hyvä, ainakin omaan makuun/töihin/teatteriin ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, taidetaan olla Kyllin kanssa samanikäisiä...? Mutta hän on todella, todella pikkuinen!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.