Radisson Blu Marina Palacen uudistetut huoneet

Turun Radisson Blu Marina Palace tarjosi toisen yön viikonlopustani, kiitos hurjasti!

Yövyin siellä mieheni kanssa viimeksi heinäkuussa 2014 (joko siitäkin on niin kauan!), kun kesä oli kuumimmillaan. Ilta yhdeltätoistakin oli hellelukemat, ihmiset kuljeksivat pitkin joen vartta, ravintolalaivat olivat täynnä kesäillasta nauttivia turkulaisia ja matkailijoita, samoin terassit. Down By The Laituri-tapahtuman telttoja pystytettiin. Me kävelimme Suomen Joutsenelle, paluumatkalla ostimme jätskit kaikenlaisilla lisukkeilla. Ei olisi malttanut mennä nukkumaan ollenkaan.

Pidän kovasti vuonna 1974 perustetun hotellin arkkitehtuurista. Huoneet ovat juuri uusitut, samoin aula ja ravintola. Väritys on todella kaunis, ruskeita, mudansävyjä, valkoista. Tuntee olevansa todella kotona, ei vähiten sen takia, että huoneen väritys on sama kuin meidän kotimakkarin!

Pidin erityisesti nojatuoleista ikkunan edessä, samoin ystäväni piti. Perjantai-iltapäivänä unohdin itseni istuskelemaan nojatuolille ja tuijottelemaan joelle. Pitkälle on tultu niiltä ajoilta, kun tyytyi nukkumaan missä tahansa nuorisomajassa kaupungin laitamilla. Se oli silloin, mutta nyt arvostaa hyviä unia sekä kaunista ja rauhallista ympäristöä.

Radisson Blu Marina Palace Turku
TurkuHuomenna on pitkä päivä, liki kaksitoista tuntia, joten nyt vähän rentoilua ennen nukkumaan menoa… Mukavaa illanjatkoa!

Share:

7 Comments

 1. Lady of The Mess
  04/04/2017 / 8:51 pm

  Radisson Blu Marina on kiva hotelli – ja olemme siellä järjestäneet myös varsin upeita työtilaisuuksia muutama vuosi sitten. Ja voi sitä upeaa aamiaista, Super Breakfastia! Olen muuallakin Radisson Blu -hotelleissa tähän aamiaiseen tutustunut, mutta tämä Turun hotellin kattaus on kyllä paras!

 2. Anonyymi
  05/04/2017 / 7:51 am

  Hotelliyöt on ihania ja varsinkin aamupala. Nuorena tosiaan yöpyi missä tahansa, nyt pitää vähän olla muutakin kuin sänky. Viikonlopun pienet reissut ovat piristäviä. Ei liity tähän, mutta vinkki muistellessani sinun olleen Good Wife sarjan ystävä. Nyt on The Good Fight, jossa noin vuosi mennyt ja Dianen firman kuviosta jatkuu, eli muutama sama näyttelijä ja ensimmäisen jakson jälkeen vaikutti hyvältä. Mukavaa viikkoaTuuli

 3. Celia C/ good to be home
  05/04/2017 / 1:23 pm

  Marina on niin hyvällä paikalla ja niin vänkästi sisustettu – varsinkin yleiset tilat! Sellainen sanoisinko Bond-mainen fiilis ;)Toivottavasti viihdyit Turussa vaikka vielä puhaltaa viileä tuuli pitkin jokirantaa!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  06/04/2017 / 11:40 am

  Super breakfast oli tosi super!! Mitään ei puuttunut. Paitsi no, kaipasimme kermavaahtoa amerikkalaisten pannukakkujen kaveriksi. Tästäkin meni toive eteenpäin!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  06/04/2017 / 11:41 am

  Mä jo katsoin trailerin ko. spinf offista, vaikutti hyvältä! Mä fanitin kovasti Dianea! Mistä sä katsot sitä?Hah, nuorena riitti, että on sänky, ei tarvinnut edes aamupalaa. Kaikenlaisissa mestoissa sitä tulikin yövyttyä!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  06/04/2017 / 11:42 am

  Viihdyin kiitos todella hyvin! Yleiset tilat olivat todella onnistuneet,otin niistäkin kuvia.

 7. Anonyymi
  06/04/2017 / 2:59 pm

  Asun Keski-Euroopassa ja brittikanava more4:lla alkoi. Ajattelin vaan jotenkin, että aika samat sarjat on pyörinyt Suomessa sekä täällä ja on Netflixit yms. Jos ei vielä ole missään katsottavissa, niin toivottavasti on tulossa ohjelmistoon.

Vastaa