Reissupääsiäinen

Oikein hyvää pääsiäistä – me kotiuduimme juuri kuuden tunnin ajon jälkeen. Vietimme kaksi päivää anoppilassani relaten ja hyvää ruokaa tehden. Tuli nukuttua kahtena päivänä päiväunetkin, milloinhan viimeksi olen päikkärit nukkunut? Perjantaina tursotin puolitoista tuntia, eilen ”vain” tunnin.

Kun kotimatka kestää kuutisen tuntia, on aika lukea lehtiä ja surffata kunnolla blogeissa ja muuallakin. Niinpä paluumatka kului tosi nopeaa. Ostin sekä Avotakan että Vakre Hjemin, ja sain kunnon kevätinspiraatiot. Ehkä kohta saisi alkaa laittelemaan pihaa kuntoon, aika myöhään on mennyt. Ei olla haravoitu vielä eikä mitään.

Huomenna sitten vasta siivoamme, lisäksi olen varannut aikaa blogille oikein kunnolla! Tein nimittäin eilen pari kolme tuntia töitä, ja sain monta työjuttua pois listaltani vaivaamasta. Muutenkin parin viikon aikana on nyt kalenterissa kaikenlaista mukavaa, jota odottaa innolla.

Luuulin tuossa vielä matkalla, että jaksaisin vähän jumpata illalla, mutta enpä taida jaksaa. Sitä paitsi Areenassa odottaa uusi jakso Victoria-sarjaa (oletteko huomanneet, kertoo Englannin kuningatar Victoriasta), sekä Netflixin puolella Suitsin viides kausi, Manhattan ja Designated Survivorin uusin jakso. Ihanaa, telkkaria ihan ajan kanssa!


Mukavaa iltaa kaikille! Miten on pääsiäisen vietto sujunut sillä puolen ruutua?

Share:

6 Comments

 1. Sara
  16/04/2017 / 2:33 pm

  Minä olen nauttinut yksinolosta ja hiljaisuudesta muun perheen lomaillessa toisella puolen Suomea. Eilinen meni kaupungilla hyvä ystävä kanssa. Tänään olen ottanut päikkärit (tapahtuu ehkä 3 kertaa vuodessa). Olen aloittanut uuden kirjan, katsonut Areenalta Inside Amy Schumeria, lukenut lehtiä ja surffaillut netissä. Kohta pitäisi alkaa järjestää vastehuonetta, sillä kai talvi kohta loppuu. Oikein kivaa iltaa! T. Sara

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  16/04/2017 / 2:56 pm

  Kuulostaa todella mukavalta ja rentouttavalta! Ei sitä ihmeitä tarvii lomailuun. Voi vitsi, nyt on sellainen olo, että eikö tämä talvi ikinä lopu!! Kahden viikon päästä on vappu ja kaikki… vaatehuone on täällä jo käsitelty, mutta kirppis pitäisi pitää. Ihanaa iltaa sinullekin, Sara!

 3. Lady of The Mess
  16/04/2017 / 11:46 pm

  Kivalta kuulostaa teidän pääsiäisenviettonne ja päiväunet – voi mitä luksusta, jota tämä lady osaa arvostaa;)Hyvää pääsiäisen jatkoa, Marjukka <3

 4. SaaraBee
  17/04/2017 / 4:41 am

  Pikavisiitti Suomeen, äitiä tapaamaan. Söin varmasti kymmenen karjalan piirakkaa. Nyt lentokentällä odotan koneen lähtöä. Huomenna taas arki alkaa.

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  17/04/2017 / 12:12 pm

  Kiitos, Lady! Oli mukava pääsiäinen, tänään jo tosin työn touhussa. Pienikin irtiotto on mukava ja ihan riittävä!

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  17/04/2017 / 12:13 pm

  Nam – voin kuvitella miten hyvältä maistui! Toivottavasti sulla oli kiva visiittä! Ehkä nähdään sit kesällä?

Vastaa