Ruusukullan väriset Woden-tennarit


Woden sneakers, tennarit

Hei, on kai lupa säihkyä pimeän talven jälkeen?

Nyt on metallinväriset lenkkarit kuuminta hottia, ja minä kuulkaas liputan tälle trendille! Ja toivottavasti se on pitempiaikaisempikin villitys, sillä niin kovasti tykästyin Turun Dotsista löytämiini tanskalaisiin Woden-merkkisiin tennareihin. En kertakaikkiaan voinut vastustaa, sillä pidän ruusukullan sävystä erityisen paljon, ja nyt sitä löytyi ihan kunnon pintana kengistä! Asu muuttuu ihan erilaiseksi, kun on sähäkämmät kengät mustan ja valkoisen kaverina, vai mitä tykkäätte?

Tennarit ovat minulla tällä hetkellä töissä käytössä. Niillä on hyvä kävellä, sillä sisäpohja on korkkia. Sisäpohjan saa poiskin, mutta paljaalle jalalle se on erityisen mukava. Ja koko on jämpti, omani ovat 37 ja se on just hyvä.


Chloe Mini Marcie black

Arvatkaas, mistä tuo kuvan ohuin ketju on? Se on Mos Moshin farkkujen hintalapun ketju. En raaskinut laittaa pois, kun se on minusta nätti ranteessa!

Rosefield kello, Dyrberg/Kern rannekoru
Woden sneakers, rose gold

sneakers Woden

knit Cos (similar)

jeans Day Birger & Mikkelsen (see all white jeans)

sunnies RayBan

watch Rosefield

bracelet Dyrberg/Kern

bag Chloé

Toinen asia, josta olen innoissani, on testiin saatu uusi meikkivoide. En voi uskoa, että meikki on pysynyt hyvänä koko päivän ja naama kiillotta! Jo taisi löytyä voittaja vanhalle suosikille. Mikä se on, siitä kerron kyllä!

Meitsi on tällä hetkellä töissä koko illan, mutta nauttikaahan te vapaasta keskiviikosta!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*adlinks

Share:

Vastaa