Tunnelmointia uudistuneessa Radisson Blu Marina Palacen Lounge Barssa


Palataanpa vielä yhden postauksen myötä Turkuun. Hotellimme Radisson Blu Marina Palacen lounge on kokenut aikamoisen muutoksen viime käynnistä! Hotellinjohtaja Sanna-Liisa Byskata kertoi, että tavoitteena on ollut suunnitella kaupunkilaisten olohuone, jonne voisi piipahtaa lukemaan lehtiä tai nauttimaan drinkki kaikessa rauhassa. Niin syntyi Marina Lounge Bar.

radisson

Joki virtaa vieressä, Grill It-ravintola odottaa herkkuineen ja baarista saa design-cocktaileja. Ne on suunnitellut baarimestari Greta Grönholm, jonka meriitteihin kuuluvat muun muassa Cocktail of the year -tittelin ja cocktailien maailmanmestaruuden voitto. Katossa tuikkivat Flos-valaisimet, ja sohvat kutsuvat istuskelemaan ja juttelemaan. Ja niin teimmekin ystäväni kanssa.


Greta Grönholm drinkki Sparkly, Radisson Blu Marina Palace lounge bar

Testasimme ystäväni kanssa yhdessä loungea ennen illallista Grill Itissä. Saimme maistaa kevätkauden avausdrinkkiä nimeltä Sparkly, lue lisää Raflaamon sivuilta, täältä.

Omaa silmää mudan ja ruskean pehmeät sävyt miellyttivät kovasti, ja viihdyimme hyvin illallisen alkuun saakka. Vähän tulee ikävä Turkuun noita kuvia katsellessa! Muut Turku-juttuni täällä ja täällä.


Niin on viikko taas pyöräytetty käyntiin, ja edessä on ihanat neljä vapaapäivää – pääsiäinen! Leppoisaa maanantai-iltaa teille, huomenissa on vuorossa lauantai-illan asua.

Share:

Vastaa