Turun DOTS…

Vielä Turun kuvia! Tulihan siellä vähän shoppailtuakin. Pääsin vihdoin käymään Turun Dots…-liikkeessä. Mikä ihana liike – alakerrassa muotia ja koruja, yläkerrassa sisustusesineitä. Napsin kuvia alakerrasta, mutta ehdottomasti kannattaa sinne yläkertaankin varata aikaa. Itse ostin paitsi ne tennarit, myös keväisen mekon.

Tehdäänkö pieni valokuvaturnee? Oli kiva kuvata, kun joka puolella oli kauniita asetelmia.

Dots Turku, sisustusliike

By Malene Birgrin t-paidan tuotto menee hyväntekeväisyyteen.Jurliquen luonnonkosmetiikka tuoksuu niin hyvältä! Liikkeessä myydään myös Korresia, hyvä brändi sekin.

Jurlique kosmetiikka, luonnonkosmetiikka

Sargossan kengät ovat jalassa kuin unelmat. Ei muuten uskoisi, mutta niissä eivät jalat väsy, sillä ne ovat kehitetty ortopedin kanssa.

Sargossa shoes, korkokengät, sandaalit


Mos Moshin farkkuja on hyvä valikoima!

Eilen oli tosiaan pitkä päivä, ja tällekin päivälle on ihan tekemistä. Nuha tuli takaisin, vaikka en ole ihan varma onko tämä allergista vai tavallista. Onneksi viikko on lopuillaan ja saa nukkua…

Mukavaa torstaita!

Share:

4 Comments

 1. inka nitta
  08/04/2017 / 8:35 am

  Todella kauniita kuvia. Sulla on kyllä silmää valokuvaukselle. Vau noi kaikki kengät <3http://inkanitta.fi

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  08/04/2017 / 9:24 am

  Kiitos, sehän on sellainen alue, jossa haluaa aina kehittyä! No niinpä…noi Sargossat ovat upeita!

 3. Mirva
  08/04/2017 / 6:17 pm

  Kiitos taas kivoista kuvista! Flunssaa täälläkin mutta Kevätmessuilla oli ihan pakko poiketa. Gladioduksen sipuleita tuli hamstrattua toista sataa, ihastuin siihen maassa ja maljakossa viime kesänä.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  09/04/2017 / 11:47 am

  Eipä kestä! Mun nuha osoittautui allergiaksi ja odottelen työterveyslääkäriltä respetiä. Oi, gladiolukset ovat niin upeita ja majesteetillisia!

Vastaa