Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikon valinnat

Booztilla on meneillään Crazy Deals-kampanja, joka kannattaa kurkata. Nyt on hyvä metsästää vielä omia kokojaan jutuista joita mielii, alennukset ovat 35-50%. Kokosin kollaasiin muutamia omia suosikkejani, joissa oli hyvin kokoja jäljellä. Itse katselen pitsitoppeja sillä silmällä, ne ovat ihanan keväisiä neuleen tai jakun alla.

1. Samsoe & Samsoe 2. Tiger of Sweden 3. Desigual 4. Ganni 

5. Designer Remix 6. Geox 7. Lacoste shoes 8. Modström

Suklaa-arvonnan voittaja ei ilmoittautunut, joten onnettareni, vai pitäisikö sanoa onneni, arpoi uuden voittajan. Arpakone suosi tällä kertaa Tuulaa:

Minulle maistuu sekä Fasun sininen (mun hemmottelusuklaa yli muiden) sekä tummempi suklaa. Juuri nuo postauksessa mainitut tummimmat ovat sellaisia suklaita, joita ostan työpaikalle – niitä tulee syötyä kahvin kanssa pala kerrallaan, eikä enempää tekisi mielikään. Voisin kuvitella, että myös tuo minttusuklaa ja caramel olisivat makuuni 🙂

Onnea – laitan heti viestiä! Mukavaa viikon alkua kaikille!

*adlinks

Share:

5 Comments

 1. Lusikka
  09/04/2017 / 7:48 pm

  Hei, ja anteeksi, että otan vasta nyt yhteyttä, mutta huomasin viestisi blogissani (Oh Dear!) vasta äsken. En kuitenkaan löytänyt sähköpostia, joten voisitko laittaa minulle uudestaan osoitteeseen marianna.holtta@gmail.com Sen kautta viestit saapuvat usein ongelmitta ja nopeammin. Toivottavasti kuulen pian, ja pitsitoppeja ja kevättä odotellessa! :))

  • Marjukka / Fab Forty Something
   10/04/2017 / 4:30 am

   Hei Marianna, valitettavasti ehdin Indiedaysin ohjeistuksen mukasn arpoa uuden voittajan. Sinulta, harmi kyllä, puuttui säännöissä pyydetty sähköpostiosoite.

 2. Tuula / Oman katon alla
  10/04/2017 / 8:17 am

  Olipa ihanat vaatekuvat 🙂 Ja voi vitsi miten ilahduttava arvontapalkinto! Ei olisi voinut parempaan saumaan tulla ♥ Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

  • Marjukka / Fab Forty Something
   10/04/2017 / 1:46 pm

   Kiitos samoin mukavaa viikkoa!

 3. Valkoisentalonreetta
  10/04/2017 / 9:21 am

  Mä olen ihan hurahtanut pitsiin tänä(kin) keväänä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *