Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikon valinnat – valkoiset farkut

Kevät tekee sen, että pidän valkoisia farkkuja jalassa ainakin pari kertaa viikossa. Ihan mikä tahansa yläosa näyttää tosi freesiltä niiden kanssa. Sanoisin, että jos jotain kevätuutta hankit, hanki valkoiset farkut! Jokaiselle vartalomallille löytyy taatusti ne sopivimmat.

Sininen on lempparivärini yhdessä valkoisten housujen kanssa. Tänä keväänä kuosipaita on The juttu!

1. Esprit Collection 2. Ray Ban 3. Ganni 

4. Noa Noa 5. Tommy Hilfiger 6. Mos Mosh

7. Whyred 8. Vagabond 9. Mos Mosh 10. Primeboots

Booztilla on mukava yllätysale meneillään, useista merkeistä -20% koodilla KEL89ED, kun ostat 108€:lla.

Mukavaa lauantaita kaikille!

*adlinks

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  22/04/2017 / 3:58 pm

  Niin, mutta mistä löytää ne hyvät valkoiset, joista ei näy läpi ja ovat kuitenkin kevyet.Vinkkejä kaivataan tänne peräkylälle.T.Arja

  • Marjukka / Fab Forty Something
   22/04/2017 / 4:07 pm

   Mulla on yhdet Mos Moshit ja yhdet Dayn, molemmat aika paksua kangasta. Eivät silti kuumia käyttää. Alle nudet pikkarit, joissa ei saumoja. Minäkin inhoan, jos valkoinen farkku on liian ohut ja joka mutka kuultaa läpi…

 2. Anonyymi
  22/04/2017 / 8:38 pm

  Jännä juttu, mutta minä ihan kategorisesti jätän valkoiset housut AINA valitsematta. En edes ajattele sellaisia laittavani jalkaan. Olen joskus iskostanut mieleeni (jostain?) että valkoinen lihottaa. Olen kokoa 34-36 joten oikeasti siitä ei varmaan olisi pelkoa, mutta en siis ole koskaan 45 ikävuoteen mennessä omistanut valkoisia housuja, minkä nyt tajusin! Samanlaisia mielen oikkuja on muitakin, kuten että en ikinä voi laittaa nilkkureita hameen kanssa, koska ne lyhentävät jalkaa. Ja ties mitä muuta. Mutta oikeastihan valkoiset farkut näyttävät tosi hyviltä ja raikkailta.

  • Marjukka / Fab Forty Something
   24/04/2017 / 5:11 pm

   Kyllä ne vähän levittää, mutta se menee sen raikkauden edelle, miltä ne näyttävät. Ja kangas tekee myös paljon. Mun valkoiset farkut ovat aika napakkaa ja paksua denimiä, minusta näyttää paremmalta niin. Ehkä repäiset tänä kesänä, ja ostat valkoiset farkut!!! ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *