Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9.4.2017

Viikon valinnat

Booztilla on meneillään Crazy Deals-kampanja, joka kannattaa kurkata. Nyt on hyvä metsästää vielä omia kokojaan jutuista joita mielii, alennukset ovat 35-50%. Kokosin kollaasiin muutamia omia suosikkejani, joissa oli hyvin kokoja jäljellä. Itse katselen pitsitoppeja sillä silmällä, ne ovat ihanan keväisiä neuleen tai jakun alla.
Suklaa-arvonnan voittaja ei ilmoittautunut, joten onnettareni, vai pitäisikö sanoa onneni, arpoi uuden voittajan. Arpakone suosi tällä kertaa Tuulaa:

Minulle maistuu sekä Fasun sininen (mun hemmottelusuklaa yli muiden) sekä tummempi suklaa. Juuri nuo postauksessa mainitut tummimmat ovat sellaisia suklaita, joita ostan työpaikalle - niitä tulee syötyä kahvin kanssa pala kerrallaan, eikä enempää tekisi mielikään. Voisin kuvitella, että myös tuo minttusuklaa ja caramel olisivat makuuni :)

Onnea - laitan heti viestiä! Mukavaa viikon alkua kaikille!*adlinks

5 kommenttia:

 1. Hei, ja anteeksi, että otan vasta nyt yhteyttä, mutta huomasin viestisi blogissani (Oh Dear!) vasta äsken. En kuitenkaan löytänyt sähköpostia, joten voisitko laittaa minulle uudestaan osoitteeseen marianna.holtta@gmail.com Sen kautta viestit saapuvat usein ongelmitta ja nopeammin. Toivottavasti kuulen pian, ja pitsitoppeja ja kevättä odotellessa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marianna, valitettavasti ehdin Indiedaysin ohjeistuksen mukasn arpoa uuden voittajan. Sinulta, harmi kyllä, puuttui säännöissä pyydetty sähköpostiosoite.

   Poista
 2. Olipa ihanat vaatekuvat :) Ja voi vitsi miten ilahduttava arvontapalkinto! Ei olisi voinut parempaan saumaan tulla ♥
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Mä olen ihan hurahtanut pitsiin tänä(kin) keväänä...

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.