Aikuisen naisen iho: uusi suosikkimeikkivoide Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place

Vaput on juhlittu rauhallisesti. Tein vappuaamun brunssin amerikkalaisine pannukakkuineen ja chia-tuorepuuroineen, oli kiva hemmotella isää ja äitiä. Tänään piti vähän ponnistella, että pääsi taas työmoodiin. Blogi pääsi uinahtamaan muutamaksi päiväksi, mutta sekin teki hyvää. Olin poissa somesta oikeastaan kokonaan, en lukenut blogejakaan. Sen sijaan nukuin kahdesti päikkärit ja eilen korkkasin uuden HBO-sarjan, Big Little Lies.

Mutta nuo meikkivoiteet! Sain ne testiin muutama viikko sitten, ja onpa hyvät ja kestävät pohjat! Kyseessä on siis Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10, eli aurinkosuojaa löytyy myös. Minähän olen ollut vannoutunut Vichyn Dermabledin kannattaja, mutta tämä on ihan yhtä hyvä, kestävä, peittävä, mutta todella ohut. Voide lupaa mm. 24-tuntisen peittävyyden, mattaisen ja ohuen pinnan, öljyttömyyden, eikä se tuki huokosia. Aikuiselle naisen iholle todella hyvä tuote.

Levitykseen tarvitsee aikaa, sillä ohutta voidetta voi säädellä tarpeen mukaan paksummin tai ohuemmin. Koulukuntia on siitä levitetäänkö meikkivoide sudilla, sienellä vai sormilla, itse tykkään levittää sen sormilla, mutta joskus ihan todella ajan kanssa sienellä, sellaisella pisaranmuotoisella.

Sävyjä on 12, ja nyt talvi-iholle olen käyttänyt hyvin vaaleaa Ivory Nude-sävyä. Harvoinpa mikään sävy yksinään on ihan just passeli, aika paljon sekoittelen niitä kuitenkin. Jos nyt jotain huonoa tästä keksii, niin lasipullo. Se on omaan makuuni vähän turhan fiini ja vaikea.

Eikö ole muuten söötti rannerengas, tuo, jossa lukee ”Breathe”? Se on Mantrabandin, Sofinah Shopista Uudenmaankadulta. Näitä saa kullan, ruusukullan ja hopean sävyissä monenlaisilla teksteillä. Minä tykkään sekoitella kaikenlaisia käsikoruja, ja ihastuin tähän kovasti – oikein hyvä muistuttaja rauhoittumisen tärkeydestä. Ilmankos vappu oli sitten niin iisi!

Ja sitten jatketaan täysillä uuteen viikkoon, eiks näin! Toivottavasti teillä oli mukava ja voimaannuttava viikonloppu!


*ei adlink

Share:

5 Comments

 1. Lady of The Mess
  02/05/2017 / 9:29 pm

  Pieni someloma tekee silloin tällöin terää! Silloin harvoin kun itse käytän meikkivoidetta (laiska kun olen, on normikäytössä BB-voide), turvaan minäkin Vichyn Dermablediin ja jos tämä uutuus tuntuu sinusta hyvältä, uskoisin, että minäkin siitä tykkäisin. Siksipä kyselenkin, millainen on sen tuoksu? Tuoksuallergikko ei viitsisi tuhlata tuotteeseen, jota ei voi käyttää;)Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista toukokuuta!

 2. Anonyymi
  03/05/2017 / 3:40 pm

  Hei, mistä tuo toinen rannerengas on? Entä korvikset?

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  03/05/2017 / 4:47 pm

  Heippa Lady, niin tekee! tosin nyt on ollut vähän käynnistysvaikeuksia, mutta kyllä se taas tästä!Tuoksu on omaan nenääni aika mieto. Jos käyt testailemassa, niin nuuhkaiset varmaan ensiksi. En mäkään tykkää liian tuoksuvista meikkivoiteista.No niinpä- en jaksaisi enää yhtään kylmää ja lunta!! Toivotaan lämmintä loppukevättä!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  03/05/2017 / 5:25 pm

  On mukava!

 5. Marjukka / Fab Forty Something
  03/05/2017 / 5:26 pm

  Ne ovat Zoom Designista Vääksystä, viime vuoden mallia, korvikset taitavat olla toissa keväältä. Stocka ja Boozt.com myyvät myös Dyrberg/Kerniä. Todella kestävää laatua, ei naarmuunnu eikä haalistu.

Vastaa