Juhlamekkojen värejä ja alekoodi kenkiin

Kuten kollaasista näkyy, olen värikkäällä tuulella! Tällä hetkellä kesäksi ei ole mitään juhlia tiedossa (vielä), mutta ehkä kesän mittaan tulee jotain. Kuten muoti- ja kauneustoimittajat Kaisa ja Sini blogissaan kirjoittavat, juhliin kannattaa pukeutua juhlavasti. Myönnän itsekin, että juhlamekon olisi hyvä olla muuntuva, mutta miksi? Juhlat ovat juhlat, ja jos juhlii, niin juhlii sitten kauniissa mekossa. Mielialaa kohottavat pitsi, satiini, silkki ja tafti. Niitä siis.

Paljastettakoon nyt jo tässä, että olen alkanut suunnitella omia viiskymppisjuhliani, ja save the date-kutsut ovat jo lähetetty. Kyseessä ovat juhlat lähimmille ystäville (perheen kanssa juhlitaan erikseen), enkä taatusti aio seinäruusuilla juhlapäivänäni! Enempää en paljastakaan, vaan palataan asiaan sitten lokakuussa!

Booztilla on alekoodi lähes kaikkiin kenkiin, -20% koodilla EXTRA20. Juhlakenkiin kannattaa panostaa, jos aiot keekoilla koroilla koko päivän. Omaa silmää viehättää mekoissa tällä hetkellä kovasti pitsi. Koruissa on kiva panostaa korviksiin, näyttävät korvikset ja näyttävä mekko ovat muuten yllättävän hyvä pari.

1. Lily and Rose 2. Max & co

3. Dyrberg/Kern 

4. Becksöndergaard 5. –

6. Dyrberg/Kern 7. Lily and Rose 

8. Intropia 9. Day Birger Mikkelsen 

10. Day Birger Mikkelsen (-50%, myös tummana) 

11. Zetterberg couture

12. Peter Kaiser 13. Apair  

14. Unisa 15. Unisa

Mukavaa sunnuntaita!

Ps. Balmuirille on edelleen voimassa -15% kaikesta koodilla FABFORTY15!

*adlinks

Share:

Vastaa