Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

7.5.2017

Juhlamekkojen värejä ja alekoodi kenkiin

Kuten kollaasista näkyy, olen värikkäällä tuulella! Tällä hetkellä kesäksi ei ole mitään juhlia tiedossa (vielä), mutta ehkä kesän mittaan tulee jotain. Kuten muoti- ja kauneustoimittajat Kaisa ja Sini blogissaan kirjoittavat, juhliin kannattaa pukeutua juhlavasti. Myönnän itsekin, että juhlamekon olisi hyvä olla muuntuva, mutta miksi? Juhlat ovat juhlat, ja jos juhlii, niin juhlii sitten kauniissa mekossa. Mielialaa kohottavat pitsi, satiini, silkki ja tafti. Niitä siis.

Paljastettakoon nyt jo tässä, että olen alkanut suunnitella omia viiskymppisjuhliani, ja save the date-kutsut ovat jo lähetetty. Kyseessä ovat juhlat lähimmille ystäville (perheen kanssa juhlitaan erikseen), enkä taatusti aio seinäruusuilla juhlapäivänäni! Enempää en paljastakaan, vaan palataan asiaan sitten lokakuussa!

Booztilla on alekoodi lähes kaikkiin kenkiin, -20% koodilla EXTRA20. Juhlakenkiin kannattaa panostaa, jos aiot keekoilla koroilla koko päivän. Omaa silmää viehättää mekoissa tällä hetkellä kovasti pitsi. Koruissa on kiva panostaa korviksiin, näyttävät korvikset ja näyttävä mekko ovat muuten yllättävän hyvä pari.10. Day Birger Mikkelsen (-50%, myös tummana) 
12. Peter Kaiser 13. Apair  
14. Unisa 15. Unisa

Mukavaa sunnuntaita!

Ps. Balmuirille on edelleen voimassa -15% kaikesta koodilla FABFORTY15!


*adlinks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.