Aarni Wooden Watch ja harmaavalkoinen asu


Aarni wooden watches, puukellot

Mukavaa maanantaita – ehkä joku teistä lueskelee postauksia juuri samaan aikaan kuin minäkin, eli aamukahvilla. En ole koskaan muuten kysellyt teiltä, mihin aikaa luette postauksia, ja mikä olisi optimaalisin aika julkaista uusi postaus? En ole omassa julkaisutahdissani kovinkaan johdonmukainen, julkaisen niitä sitä mukaa kun ehdin tehdä. Itse luen uudet postaukset aamukahvilla, seuraavan kerran illalla. Entä sinä?

Mutta katsokaas tuota kelloa! Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi esittelen upean kellon, jonka sain Aarnilta. Aarni valmistaa kelloja, aurinkolaseja ja silmälasinkehyksiä erilaista puulajikkeista, koivusta, pihlajasta, tammesta ja eebenpuusta. Olin todella äimistynyt, sis miten upea voi kello olla? Ja tyylikäs? 
Kelloni ranneke on koivua. Koivu on suomessa kasvavista puista lempipuuni – herkkä, luja, naisellinen – kuin suomalainen nainen itse. Mieheni lempipuu on palmu, minun on koivu.

Aarnin tarina on hellyttävä. Tarina alkaa kolmen teinipojan retkistä metsiin hiljaisessa, 90-luvun Klaukkalassa, yhdistyen lopulta vuosia myöhemmin luoda jotain uniikkia ja omaa. Niin syntyi Aarni. 

”Aarni is a Finnish word for wild, untamed forest untouched by the hands of man.”watch Aarni*

top Darling (similar, similar)

knit Repeat (similar, similar)

pants Gina Tricot (similar)

shoes Strafford (from Nectarine)

Niin se viikko on taas pyörähtänyt käyntiin. Reipasta maanantaita kaikille!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

*sponsored

Share:

8 Comments

 1. Tuula / Oman katon alla
  08/05/2017 / 11:18 am

  Ihana tyyli jälleen 🙂 Mulla on tapana lukea blogeja töissä kahvitauoilla aamupäivällä ja iltapäivällä. Joskus siinä välissä ruokatauollakin. Ja joskus iltasella kotona, jos ei ole muuta tähdellistä tai ei ole meneillään jotain kirjaa. Kivaa viikkoa!

 2. Anonyymi
  08/05/2017 / 2:43 pm

  Kylläpä näytät kauniilta! 🙂 Asukin on kiva, mutta ensimmäisenä kiinnitin huomioni säteilevään hymyysi ja hyvin hoidettuun ihoosi. Olisi joskus kiva lukea mitä tuotteita käytät, jotta itsekin saisi vinkkiä miten tuo hehku ylläpidetään:) Ihanaa viikon jatkoa!-M-

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  08/05/2017 / 3:23 pm

  Eli vähän koko ajan:)Niin itsekin vapaapäivinä teen. Kun pitää omaa blogia, ei niin hirveästi tule luettua muiden viikolla.

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  08/05/2017 / 3:28 pm

  Ihonhoitojuttua tulee myöhemmin keväällä yhteistyön muodossa, tosi kiinnostavaa sellaista! Tuotteina on tällä hetkellä Medik8:n c-vitamiinitipat ja illalla a-vitamiinitipat, joita myös dermarollaan ihoon. Silmänympärysvoide on Environin geeli ja päivävoide Madaran. Tippakuuri on ollut loistava, suosittelen noita Medik8 tippoja. Kyl mä vielä vähän lisään valoa kuviin, että saa vähän ekstrahehkua…

 5. Johanna - Kaikkea kaunista
  08/05/2017 / 6:33 pm

  Pääasiassa luen iltaisin, joskus lounastauolla jos syön eväitä, viikonloppuisin myös aamuisin eli aika sekalaisiin aikoihin. Mielestäni ei ole niin väliä moneltako postauksia julkaistaan, kun käyn kaikki lempparini läpi jos en päivittäin, niin parin päivän välein kuitenkin. Upea kello!

 6. Belladonna
  08/05/2017 / 6:45 pm

  Ihana asu taas kerran. Blogien lueskelu jää yleensä iltaan, joskus myös päiväsaikaan saatan pikaisesti käydä selaamassa listan läpi. Silloin ei tosin ole aikaa kommentoida. Mukavaa viikkoa!

 7. Marjukka / Fab Forty Something
  09/05/2017 / 5:16 pm

  Aika samalla tavalla kuin itsekin, sitten ei ole niin väliä mihin aikaan postauksen julkaisee. : )

 8. Marjukka / Fab Forty Something
  09/05/2017 / 5:16 pm

  Kiitos samoin! Juu päivällä ei voi kommentoida…

Vastaa