Pressipäivien antia: Andiata, Villa Tremondo ja Balmuir

On ollut se aika vuodesta, että PR-toimistot ovat esitelleet tulevan syksyn mallistot, meikkilinjat ja muutkin uutuudet. Syksy on oma sesonkisuosikkini, joten olen ihan onnessani hypistellyt nahkaa, villaa, silkkiä ja muita ihania materiaaleja. Kukkakuosit, pitsi, nahka ja pieni nätti blingi jatkavat edelleen, samoin tekokarva. Pitkät pörröneuleet ovat myös edelleen ajankohtaisia.

Viime viikolla kävin kolmessa pressissä ilman kuvasaalista, mutta Mystoryn puolelle tallentui vuorokaudeksi vähän videoa. Keskiviikkona kamera oli mukana Andiatalla,  torstaina Villa Tremondon ja Balmuirin presseissä.

Keskiviikkona kävin Andiatalla, ja tapasin vihdoin viimein suloisen, tyylikkään Anna-Sofiankin. Andiatalla huomion kiinnitti upea kalanruotovillakangastakki, pitkät neuleet ja kukkainen, sininen mekko. Lampaankarva takeissa oli kiva yksityiskohta.

Andiata syksy talvi 2018, aikuisen naisen muoti

Torstaina töiden jälkeen läksin Lauttasaareen, missä sijaitsevat Villa Tremondon ja Balmuirin showroomit. Villa Tremondossa pressipäivän teemana oli art deco, ja upea showroom oli stailattu viehättävästi ajan henkeen, showroomin ihanista leideistä lähtien. Villa Tremondossa on monia lempibrändejäni, kuten Mos Mosh ja Second Female, joiden syysmallistot olivat eniten mieleeni. Ystäväni Kirsi, joka oli avecinani, tykkäsi eniten Gustavin mallistosta, joka oli säihkyvä ja värikäs sametteineen ja lurexeineen


Balmuirilla onkin ollut mahtavia uutisia – se avaa elokuussa brand storen Pohjois-Esplanadille entisen Iittalan tiloihin, Andiatan ja Luxbagin väliin. Onnea!

Upouutta Balmuirin mallistossa ovat ihanat pellavapyjamat, joista pidin erityisesti suurena lakanoiden, pyjaminen ja nukkumisen ystävänä. Pellavalakanoissa on herringbone-kuvio, joka näytti tosi pikantilta yksiväristen kanssa. Lisäksi mallistoon saapuvat poronnahkahanskat, pipoissa kimaltaa edelleen, ja uusia mallejakin niihin saadaan. Lohennahasta on valmistettu mm. korttikoteloita. Ja melkein ihanin oli alpakka-poronnahkatyyny. Erittäin hyvä syksy siis luvassa.

Balmuir, asusteet, kid mohair
Balmuir pellavapyjama


Lauantai jatkuu rentoilun merkeissä, sillä olen sen tarpeessa. Lisäksi olen ihan koukussa Big Litte Lies-sarjaan, joten sitä on ainakin katsottava muutama jakso! Kivaa lauantaita, ja käyhän katsomassa eilinenkin postaukseni!

Share:

1 Comment

  1. NannaM
    06/05/2017 / 3:29 pm

    Hei,minä vaikka olenkin syksyn lapsi, rakastan niin tätä kevättä ja kesää <3 Mutta siitä viis nyt – kävin eilen antamassa ääneni sinun blogillesi muotikategoriassa :-)Leppoisaa lauantaita!Terveisin, Johanna

Vastaa