Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uudet tyynyt

Sitten, kun voitan lotossa ja sisustan meille unelmiemme merenrantatalon jossain lämpimässä, lataan sen täyteen Chhatwal & Jonssonin tyynyjä. Olen himoinnut kauan kuvan tyynyjä… Pellava on jämäkkää ja sävyt juuri oikeita. Pailey-kuvioinen pääsi lopulta asumaan makkarin tuolille, mutta harmaat jäivät tuohon kirjastopuolen sohvalle, jossa myös joskus otan päikkärit. Kyseinen pieni sohva on ”oma paikkani”, johon tykkään käpertyä viltin alle uinahtamaan.

Rakastan tuota hortensiaa! Se on ollut meillä jo kaksi päivää, enkä ole sitä vielä tappanut. Ihailen sitä aina ohi mennessä. Hortensia on yksi kauneimpia kukkia mielestäni. Ruukuissa ulkona meillä on pelargonioita, koska niitä jotenkin osaan hoitaa, mutta hortensioita en ole uskaltanut laittaa. Viime kesänä sade muuten pilasi perlargoniatkin.

Chhatwal Jonsson, tyynyt, sisustus
Eilen sitten oli kevätkonsertit, oli niin kivat ja olin ylpeä nuorista muusikoistani. Vaan veronsa vaati rupeama, oli se fyysisestikin ihan rankkaa, kun laitettiin stage ja purettiin se kaksien konserttien jälkeen. Tänään töiden jälkeen otin päikkärit, ja nyt arvon jaksanko jumpata. Harmittaa, kun on tullut puputettua kaikenlaista hyvää… Ei hyvä. Mutta jos tuntuu siltä, että mieluummin tänään otan iisisti vielä, niin sitten otan. Ja luen ehkä tuota Pippa Laukan kirjaa, joka näkyy kuvissa. Työkaveri lainasi sen ja kehui kovasti hänkin. Onko kirja sinulle tuttu, ja mitä tykkäsit?

Mies tuli töistä, ruokin hänet, ja nyt olen lätkäleskenä. Siihen ei parane mennä höpöttämään omiaan, antaa toisen keskittyä ihan itsekseen… Mukavaa torstaita-iltaa!

Share:

2 Comments

 1. Anonyymi
  18 toukokuun, 2017 / 10:37 pm

  Hei,Ihanat tyynyt! Minua kiinnostaisi mistä teidän sohvat on hankittu? Meillä on Shanghain kodissa juuri samat sohvat, samalla kankaalla. Olisi kiva hankkia samat sohvat Suomen kotiin.Vakkarilukija

  • Marjukka / Fab Forty Something
   21 toukokuun, 2017 / 4:19 pm

   Meidän sohvat ovat englantilaiset Collins & Hayes, jota myi Huonekalu Ruola. Ruolaa ei taida olla enää olemassakaan. Ostimme ne alkuvuodesta 2003. Sohvat ovat olleet kyllä loistohankinta. Kangas on vesipestävää 100% puuvillaa ja tyynyt ovat sisältä höyhentä. Katsoin Collinsin & Hayesin sivuja, samanlaisia sohvia ei äkkiseltään näkynyt olevan. Kivoimmat sohvat myy mielestäni tällä hetkellä Suomessa Boknäs, myös Cobellossa on makeita sohvia. Vepsäläinen edustaa Englessonia, joka on yksi suosikkejani. Saisipa vielä joskus ruokaryhmän siltä! http://www.englesson.se/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *