Vihreä parkatakki ja kuulumiset

Tajusin, etten ole pitkään aikaa kirjoittanut kuulumisia. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että mitään erityistä ei ole tapahtunut. Elämä on ollut tiukasti työn ja kodin väliä, mun simppeli, tavallinen elämä.

Viikonloppu oli kuitenkin tosi mukava ja rentouttava. Perjantaina suuntasin töiden jälkeen Hyvinkäälle kauneushoitola Villimimmiin, jossa pääsin aivan ihanaan kasvohoitoon Essen luonnonkosmetiikkatuotteilla tehtynä. Kiitos huippuihanasta hoidosta, Jaana! Olin niin nirvanassa hoitopöydällä, että meinasin nukahtaa siihen paikkaan. Kirjoitan ihan oman juttunsa hoidosta vielä myöhemmin. Sain vielä ihanan meikinkin, kuvasin silmämeikin talteen, jotta voin harjoitella samanlaista.

Perjantai-ilta kuluikin sitten kotona telkkarin ääressä. Haimme mieheni kanssa kaupasta salaatit ja löhösimme vaan. Piti mennä syömään, mutta väsy voitti… Hieno meikki meni vähän hukkaan, muttei voinut mitään.

Lauantai sujui kotihommissa, ja otinpa liki kahden tunnin päikkärit. Yritin jotain liikunnallista, mutta vähän jäi saldo laihanlaiseksi. Liikunnan kanssa on sinänsä mennyt hyvin ja olen päässyt liikkumaan sellaiset kolme kertaa viikossa. No, lauantain liikunnaksi kävi hyvin hikinen viikkosiivous. Haaveilen jo lomasta, että saisin siivota ihan ajan kanssa!

Sunnuntai kului lähes kokonaan kesälomamatkaa etsiessä. Otin siitäkin viikkokausia stressiä, kun ei mitään sykähdyttävää löytänyt. Ajattelin jo, että kai tässä on pakko räätälöidä itse matka, ja siihen käytettettävä mahdollinen tuntimäärä alkoi kauhistuttaa. Mutta kas, illan viime tunteina naputtelin meille Kroatian matkan, nyt tosin mennään eri paikkaan kuin viimeksi, ja otamme autonkin alle. Mutta siitä lisää sitten kesällä! Nyt on taas jotain odotettavaa. Pääasia, että pääse lämpöön (kuumuuteen) ja eri maisemiin, ja Kroatiaan on niin ihana palata!

Viime yö meni ihan lampaanpolskaksi… Kävin ihan ylikierroksilla matkavarauksesta ja unohdin syödä iltapalan. Koko yön tunsin näläntunnetta ja näin levottomia unia. Heräsin todella aikaisin… Aamupala olikin sitten tavallista tuhdimpi, voi että maistui!

Tänään sitten oli erityisen mukava iltapäivä. Töiden jälkeen köröttelin Pian luo katsomaan Oasiksen ihanuuksia, ja kassin kanssa palasin kotiin. Tuomisina oli yksi erityisen ihana arkimekko sekä muutama kaunis paita. Mahtavaa, kun ilmojenkin odotetaan lämpenevän, niin saa ne käyttöönkin. (Minulla oli tänään vielä villakangastakkikin! No okei, oli vähän tuhti olo.) Mutta meillä oli taas niin mukavaa. Jos et ole vielä käynyt katsomassa Oasis-stores.fi, niin käy ihmeessä – kauniita vaatteita kohtuuhintaan. Etenkin mekot ovat upeita!

Ja sitten asuun. Pikku parkatakki löytyi viime viikolla KappAhlin alerekistä yksinäisenä ja unohdettuna mehevän alen kera, nappasin sen mukaani, ja vitsit miten siitä pidän. En ole trenssejä vielä kaivanut tuolta vaatehuoneeni ylärekeiltä, enkä hetkeen taidakaan, sillä nyt on kiva pukeutua vaihteeksi lyhyempään malliin.

Kuvat on muuten otettu kuuden jälkeen tänään, ihan ”samalla naamalla” koko päivä. En lisännyt edes puuteria, olisi ehkä voinut muistaa sen tehdä… Monesti, kun oikein suunnittelee ja puunaa, ei kuvista tule niin kivoja kuin tällaiset hetkessä otetut, työpäivän jälkeen napatut ex tempore-kuvat. Tykkään tuosta viimeisestä kuvasta kovin, mies sai hetkeksi vangittua mietteliään ilmeeni kameraan.

parkatakki, vihreä parka, aikuisen naisen muoti, Malene Birger huivi, lyhyet hiukset
Vihreä parkatakki, aikuisen naisen muoticoat KappAhl

jeans Gina Tricot 

sneakers Common Project 

bag Chloe 

scarf By Malene Birger

sunnies RayBan

Ja niin pyörähti viikko käyntiin. Huomenna rakennetaan oppilaiden kanssa stagea konserttia varten – se on aina aika hikistä hommaa. Mukavaa viikonalkua kaikille!

Seuraa blogiani:

Bloglovin`

Blogit.fi

Instagram

Facebook

Share:

1 Comment

Vastaa