Balmuir-arvonnan voittaja


Juhannus on vietetty, ja kesäkuun viimeinen viikko starttasi. Minulla starttaa huomenaamuna auto, sillä lähden kohti Poria ystäväni luokse. Näimme viimeksi keväällä Turussa, ja sain kutsun kesäistä Poria katselemaan. No, Pori sinänsä on sivuseikka, kun pääsemme juttelemaan taas kaikessa rauhassa! Ja tietenkin syömään hyvin, kahvittelemaan ja niin edelleen…

En tiedä miten ystäväpiiriini on muuten sattunut aika monta porilaista! Useana vuonna kutsuin paria entistä työkaveriani meille kesäisin syömään ja päivää viettämään. Ja eräänä vuonna tämä kolmas ystäväni tuli myöskin kyläilemään illansuussa samana päivänä työkaveriporilaisteni kanssa. Siinä sitä istuttiin terassilla kolme porilaista ja minä pohjanmaan tyttö! Sopivatkohan pohjalaiset ja porilaiset erityisen hyvin yhteen…? Minusta tuntuu, että sopivat!

Alkukesä on mennyt ihan hujauksessa, en vaan tajua mihin. Nukkuminen on päässyt hyvin käyntiin, sillä vetäisin viime yönä yksitoista tuntia. Enkä nähnyt työuniakaan, joita uneksin ärsyttävän paljon. Tosin alla oli vähän puntteja ja jalkatreeniä, joten ei ihme, että väsytti.

Balmuir-arvonta on suoritettu, ja kiitän hirmuisesti kaikkia osallistujia! Onnenpoikana toimi siippani, ja arvonta tehtiin Random.orgilla. Balmuirin panamahatun saa:

Anne P23.6.2017 klo 18.39.00

Champagne sopisi karderoopiini 🙂

Mukavaa kesäkuun viimeistä maanantaita! Eivätköhän ilmatkin tästä parane pikku hiljaa.

*adlink

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    26/06/2017 / 2:24 pm

    Voi jee, tämäpä mielenkiintoista! Olemme lähes samanikäisiä ja olen porilainen, vuosikausia blogiasi seurannut, olisipa hauska tietää tunnenko näitä kollegojasi. Hyvinkin mahdollista, on tämä uskomattoman pieni kaupunki pitääkseen 80 000 asukasta sisällään, sekä hyvässä että pahassa. 😉

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    26/06/2017 / 4:36 pm

    No mut hei, jos näet mut huomenna tai keskiviikkona siellä jossain, nii tuu nykäiseen hihasta! ; ) Kiva, kun olet seurannut blogiani niin kauan, ihana kuulla!

Vastaa