Glamlin – jokanaisen yksilöllinen kauneuspalvelu verkossa

Nyt kyllä on lanseerattu sellainen kauneuspalvelu, että nappasi ainakin meikäläiselle. Jos kiireinen tai laillani vähän pihalla kauneusviidakossa, laiska etsimään tietoa pohjustustuotteista, naamioista tai jostakin vähän erikoisemmasta tuotteesta, niin Glamlin on palvelu juuri meidänlaisillemme! Pääsin kaupallisessa yhteistyössä testaamaan tätä palvelua, ja tykästyin siihen todella.

Mikä on Glamlin?

Yksinkertaisuudessaan Glamlin on palvelu, jossa kauneuskonsultit tuodaan digitaalisesti tavoitettaviksi. Glamlin-konsultti palvelee juuri sinua.

Miten Glamlin toimii?

Homma toimi todella helposti. Kirjoitin hakukenttään Glamlin.fi, ja pääsinkin tuota pikaa täyttämään kauneusprofiilin. Tähän menee muutama minuutti, mutta on tärkeä jatkon kannalta. Tässä huomioidaan myös hintatoiveesi.

Seuraavaksi chattasin (Facebookin kautta) henkilökohtaisen kauneuskonsulttini kanssa tuotetoiveistani. Konsulttini Nella teki jatkokysymyksiä, ja toiveideni pohjalta hän valitsi minulle sopivat tuotteet. Ne lähetettiin minulle kotiin, ja sain rauhassa päättää mitkä tuotteet pidän ja mitkä haluan palauttaa. Palautus on ilmaista, eikä Glamlin sisällä postituskuluja suuntaan tai toiseen. Vasta kun olen varma mitkä tuotteet haluan pitää, veloitus menee kortiltani.

Nyt ei voi helpommaki enää mennä. Tällainen palvelu säästää paitsi rahaa myös virheostoksia. Ja miten hyvä juttu tämä on esimerkiksi kotiäideille, uranaisille ja heille, joilla ei ole kotipaikkansa lähellä hyvää tuotetarjontaa. Ja minulle, joka haluaa panostaa kauneustuotteisiin, mutta on periaattessa laiska ottamaan itse selvää.

Glamlin kauneuspalvelu

Paketti tuli noin viikon jälkeen chattailusta. Täytyy kehua kaunista paketointia – vähän niin kuin olisi joulu. Tuotteiden ympärille oli kiedottu lappuset, joissa oli kunkin tuotteen kuvaus. Ei tarvinnut tihrustaa pieniä tekstejä pullon kyljestä! Ja miten tuoteluettelokin oli kauniisti personoitu omalla nimelläni. Tällaiset jutut ovat pieniä, mutta tärkeitä.

No, mitä sitten olin vailla ja mistä konsulttini kanssa chattailtiin. Ihonhoitotuotteet ovat okei tällä hetkellä, mutta aina ja ikuisesti meikkivoiteista ja pohjustuksesta kiinnostuneena toivoin pysyvää ja peittävää meikkivoidetta sekä hyvää pohjustustuotetta. Aurinkosuoja olisi plussaa. Luonnonkosmetiikka sopisi, mutta ei ole välttämätön.

Valitut Glamlin-tuotteet

Pohjustustuote oli Lumenen Nordic Chic CC Color Correcting-voide, joka on minulle ennestään tuttu. Ja sehän on erinomainen tuote!

Meikkivoide sen sijaan oli uusi tuttavuus: Clarins Everlasting Foundation +/ 103 Ivory. Hyväntuoksuinen meikkivoide ”sulautuu kauniisti iholle ja pitää meikin virheettömänä kaikissa olosuhteissa. Kevyesti puuteroitu koostumus takaa mattapinnan ja ideaalin peittävyyden samalla, kun se kosteuttaa ja pehmittää ihoa”. Olin tyytyväinen molempiin tuotteisiin. Hyviä meikkivoidetuttavuuksia ei voi koskaan olla liikaa.

Toinen toiveeni koski hiustuotteita. Tarvitsin näin kesällä hoitavat ja kosteuttavat shampoon ja hoitoaineen – Moroccanoil-tuotteeni ovat loppumassa. Lanza KB2 Hydrate shampoo ravitsee tehokkaasti kuivia kiuksia, puhdistaa, kosteuttaa ja tekeeniistä pehmeät ja kiiltävät. Lanaza KB2 Hydrate Detangler hoitoaine syväkosteuttaa, pehmentää ja antaa kiiltoa. Siinä on kevyt, voidemainen koostumus, joka parantaa hiusten selvitettävyyttä. Hoitoaine sulkee hiussuomut shampoopesun jälkeen, mikä auttaa hiuksia suojautumaan erilaisilta rasituksilta.

Nämä tuotteet olivat minulle myös upouudet tuttavuudet, mutta ensikokeilun jälkeen kampasin pehmoisia ja takuttomia hiuksia.


Glamlin-pakettin oli miellyttävä yllätys, ja päädyin pitämään konsulttini minulle valitsemat tuotteet. Uskon palaavani palveluun myöhemminkin.

Oletko sinä tutustunut jo Glamliniin, ja uskotko, että palvelusta olisi sinulle hyötyä?

Share:

6 Comments

 1. Arja
  28/06/2017 / 4:50 pm

  Kiva kun kerroit tästä palvelusta, en ole aikaisemmin kuullutkaan. Käännyn varmasti heidän puoleensa, itselläni kun on haasteena couperosa ja ikääntymisen myötä pigmenttiläiskät ;)Arja

 2. Tiia K
  29/06/2017 / 10:01 am

  Tämä palvelu kolahti kaikessa ylellisyydessään ja kivaa on ollut kurkkia näitä boxeja, miten yksilöityjä ja erilaisia kaikkien omat boxit on. Henkilökohtainen kauneuskonsultti on aikamoinen lisä, josta on valmis maksamaankin. Kivaa kesäkuun vikaa Fab <3

 3. Marjukka / Fab Forty Something
  30/06/2017 / 11:15 am

  Tämä onkin aika uusi palvelu. Minusta oli todella kätevä, ja jos ei halua pitää valittuja tuotteita, ne voi palauttaa maksutta. Ota ihmeessä yhteyttä!

 4. Marjukka / Fab Forty Something
  30/06/2017 / 11:16 am

  Kyllä vain, mä olen myös kurkkinut toisten boxeja ; ) Kiitti samoin hyvää heinäkuun alkua – voi kauhea, kun kesä menee äkkiä!!!

 5. Minnea Muru
  02/07/2017 / 7:08 pm

  Minuun kolahti ja kovaa! Niin loistavaa palvelua ja täydellisesti valitut tuotteet!Oma postaukseni aiheesta tulee ulos huomenna 🙂

 6. Marjukka / Fab Forty Something
  03/07/2017 / 7:30 am

  Juu, oikein hyvä palveu, mä myös tykkäsin todella paljon!

Vastaa