Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.6.2017

Kaksisataa brändiä saman katon alla - Fashion CenterOlin viime torstaina upeassa ja mielenkiintoisessa pressipäivässä, nimittäin Fashion Center esiteltiin lehdistölle ja bloggaajille. Kyseessä on siis suuri showroomien ja agentuurien keskittymä, saman katon alla majailee parisensataa brändiä ja liki viisikymmentä yrittäjää. Upouusi rakennus on mainiolla paikalla Vantaan Vehkalassa, ihan junaradan vieressä, noin 8 minuuttia lentokentältä ja parikymmentä minuuttia junalla keskustasta.

Kaikki tuntuivat olevan uuteen taloon erittäin tyytyväisiä, tuollainen suuri keskittymä palvelee asiakkaita todella hyvin. Ja siten loppupeleissä meitä, liikkeiden asiakkaita.

Aamun avasi tiedottaja Maarit Jantunen. Esittelyn jälkeen pääsimme kiertämään, ja taisin olla viimeisiä vieraita, jotka poistuivat talosta alkuiltapäivästä. Katsokaapa kuvia miten hienot tilat. Ja laajennusta on luvassa...

Fashion Center FinlandSyster P:n ihanuuksia......ja Park Lanen preppya ensi kevättä.
Ja kaikkea muuta...
Pari Clarksin uutuutta syksyksi...
Lasessorin huiveja...Fashion Center avaa myös verkkokauppa-outletin meille kuluttajille! Parhaiten saat tietoa liittymällä postituslistalle täältä.

Huomenna on luvassa road trip Vääksyyn ystäväni kanssa, ihanaa! Ja teille ihanaisille lukijoilleni tulee Balmuir-arvonta, tulkaahan kurkkaamaan! Aurinkoista iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.